Jelena Golubović pričala o glasačima Macinim, Gastozovim i Zmajevim (SNIMAK)

Finale „Parova“ zakazano je za 28. jun, a tenzija među ukućanima raste iz dana u dan jer je još uvek neizvesno ko će uzeti glavnu nagradu!

Diskrecija ipak nije zagarantovana: Senada Nurkić

Maca Diskrecija i Jelena Golubović

Jelena Golubović i Toma Blek Panters komentarisali su glasove publike, a rediteljka je konstatovala da bi njoj političar Aleksandar Požgaj bio najveća konkurencija za pobedu – da je ušao na vreme.

– Gastoza, Macu i Zmaja voli ista publika, dok Aleksandar i ja imamo istu publiku – rekla je Golubovićeva, a onda se uključio i Toma:

– Aleksandra svi poštuju i niko ga ne dira, ali ne možeš ti da budeš fin ceo rijaliti… Samo da ga neko uzme na zub i gotovo.

Jelena se pak nije složila sa Tomom jer misli da Aleksandra niko u kući ne može da isprovocira.

You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Jelena Golubović pričala o glasačima Macinim, Gastozovim i Zmajevim (SNIMAK)”

 1. Sretko kaže:

  GOLUBOVIĆKA je ružna, debela, ZLA, sa X nogama, dlakava, patološki LAŽOV, itd, itd. Ona je psihiatarski primer!!! GOLUBOVIĆKA koju ne voli niko i to ispravno! To nije žena, još manje nikakav čovek!!! Ona je ZLO, bez duše i srca fuuuuj i bljaaak. Sebe ima za lepu, sexy i šarmantnu ahahaha. a ganci TOMA je zagovara i šlepa se uz nju, fuuuj…ciganska posla, fuuuj i bljaaak!!! Nema RVOG MESTA za J.G. a ona če se ubiti od ljubomore i ZLOBE auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!

 2. Sretko kaže:

  GOLUBOVIĆKA je ružna, debela, ZLA, sa X nogama, dlakava, patološki LAŽOV, itd, itd. Ona je klasičan psihiatrijski primer!!! GOLUBOVIĆKA koju ne voli niko i to ispravno! To nije žena, još manje nikakav čovek!!! Debelo ružna spodoba Goluboovićka prića o jadnoj deci bez roditelja KOPILAD???????????? Zar se ima bilo šta dodati??? Pa, vidimo koliko glupih ljudi živi u našoj SRBIJI, koji ju veličaju i glasuju za ovo retardiranu RUŽNU SPODOBU, fuuuuuuuuj i bljaaaak!!!!!!!!!!! Ona je ZLO, bez duše i srca fuuuuj i bljaaak. Sebe ima za lepu, sexy i šarmantnu ahahaha. a ganci TOMA je zagovara i šlepa se uz nju, fuuuj…ciganska posla, fuuuj i bljaaak!!!

 3. Sretko kaže:

  Debelo ganci svinjće od 70 godina Toma uvek omalovažava kraljaaa GASTOZA da neče ni medju prvih 5-6 ahahaha. A kada če POBEDITI GASTOZ ovaj cigan od Tome ubit če se a i treba da napravi suicid, jer je ZLOBAN, ZAO, POKVAREN, LJIGAV ovaj LIZAŽ guzica!!!!!!!!!!

 4. Sretko kaže:

  BURAZENGIJOOOOOO GASTOZE do zaslužene POBEDEEEEEEEEEEEEE, koju si zaslužio jedino i samo ti ljudinooooooooooooooooo sa srcem i dušommmm!!!!

  Najveći LAŽOVI i pokvarenjaci su: broj 1. debela, dlakava, sa X nogama, tabanima broj 44, pokvarena, ljubomornaaaa i ZLA sa psiho pogledom i sa IQ broja cipela KOPILE Golubovićka…pokvarena i glupa Maca…retardirani Zmaj i najpokvareniji cigan sveta TOMA!!! Mrššššš napolje, debelo kasniteeeee!!!!
  A Zmaj neka pod hitno povede sa sobom Golubovićku u Šipovo jer u Srbiji ju neko neče, fuuuuuuuuuuuuuuj!!! Ne mogu zamisliti da ovo dvoje imaju decu, pa bogami prvih pet bi moirali baciti, toliko bi bili ružni i retardirani (jadna im deca)!!!

  GASTOZE volimoooo teeee SRBIJA i DIJASPORA!!! POBEDA JE TVOJAAAA!!!!

 5. dragica kaže:

  Koliko god da mrzite Jelenu ipak obrazovanje i pamet pobedjuje a ne starlrte alkoholicari i narkomani narod je taj koji odlucuje

Leave a Reply