Jelena Golubović ušla u Parove da osvoji nagradu!!!

Volim ako me inspiriše neko od novih učesnika, od starih i oronulih baba nema ništa, rekla je ona

Jelena Golubović, printskrin

Rediteljka Jelena Golubović po treći put ulazi u rijaliti na Hepi televiziji, a četvrti put u njenoj karijeri.

Ovog puta obećava da se bori do kraja kako bi osvojila to čuveno prvo mesto i nagradu od 100.000 evra.

„Ne mogu bez mene, traže da me vide. Ko me voli, voleće me, ali vidim da neko ima predrasude. Neću se družiti sa Macom Krastavcem i Narko-gadom. On je pobedio zahvaljujući devojkama koje je do skoro pljuvao“, rekla je Jelena.

Foto: Printskrin/TV Happy

Kako kaže, i ovog puta ima samo jednu taktiku a to je ulazi sa osmehom i da govori istinu. Učesnici koji su u vili je uopšte ne plaše.

„Shvatila sam da nemam konkurenciju i da nikoga ne treba da se plašim. Volim ako me inspiriše neko od novih učesnika, od starih i oronulih baba nema ništa. Sve već imaju propala lica, brakove i karijeru. Nadam se da ću imati neke mlade i inspirativne ljude“, rekla je Jelena.

Foto: Printskrin/TV Happy 

Ove sezone ima novu režiju, kako kaže, neće se ponoviti jer se ona nikada ne ponavlja ali ono što će zadržati je iskrenost, njeno glavno oružje i inteligencija.

„Ja se izvinjavam što neću igrati na kartu „duge noge za igranje“. Moja snaga dolazi iz velike ljubavi prema životu, prema ljudima, to je moj najveći adut“, rekla je Jelena i dodala da je trenutno zaljubljena i ima nekoga ali da neće mnogo o tome sada da govori.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply