Jelenu Golubović iznenadili gledaoci, otkrili da joj se momak razveo! (VIDEO)

Meni je ovo smešno. Ja ne znam o kom dečku priča gospodin, jer moj momak nikada nije bio oženjen, pravda se rediteljka.
Jelena Golubović

Jelena Golubović je tokom sinoćneg uključenja gledalaca u rijaliti doživela veliko iznenađenje.U trenutku kada se javio izvesni Marko, koji je želeo da bude kratak i da rediteljki javi lepe vesti, tj da je obavesti da joj se dečko razveo i da konačno mogu da budu srećni.

Zbunjena učesnica rijalitija Parova u prvom trenutku ostala je bez teksta, da bi nekoliko trenutaka kasnije, voditeljki objasnila da joj je čitava ova situacija smešna, jer nikada nije imala dečka koji je oženjen:

„Meni je ovo smešno. Ja ne znam o kom dečku priča gospodin, jer moj momak nikada nije bio oženjen“, pravdala se Jelena.

Ostali ukućani su se smejali, a Zorica Marković je rekla kako joj je sve to smešno:

„Svi lažu, i gledaoci i novine, samo Jelena priča istinu. Marko zaista postoji i poznaje njenog dečka. Znam mnogo toga ali neću da pričam, čekam pravi trenutak“, rekla je ona.

„Vidite kako ne skida osmeh sa lica od kada je čula ovu vest“, dodao je Igor X.

Pogledajte kako je izgledalo to sve:

You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Jelenu Golubović iznenadili gledaoci, otkrili da joj se momak razveo! (VIDEO)”

 1. Sretko kaže:

  Ma dajte molim vas, kako ova Golubovićka samo laže. Laže toliko da čak i sebi veruje. LAŽE to i ono, spletkari, izgovara se, niko joj se ne dopada, svi su za nju ološ i ništarije?!? Budimo iskreni, ružna je i debela, sa X nogama, patološki lažov, pokvarena, ZLA. Ko bi nju kupio ahahaha. Pa neće je ni 1 muškarac čak ni za sex, a kamoli za djevojku?!? Onaj slon/međed ČUPA ju je kresao MEĐEDICU a ubrzo i napustio, jer je nemoguća i nikakva. Pa pogledajte ni ukučani je ne žele ni blizu njih, zato je uvek sama u nekom čošku. Nit ima sluha, koordinacije, smešna je i nikakva. Nju ne može ni rodjena majka da voli a tek neko drugi!!!

 2. Sretko kaže:

  ADMINE molim te ne briši mi komentare!!!
  Jeca je st6varno ZLA OSOBA: Laže toliko da čak i sebi veruje. LAŽE to i ono, spletkari, izgovara se, niko joj se ne dopada, svi su za nju ološ i ništarije?!? Budimo iskreni, ružna je i debela, sa X nogama, patološki lažov, pokvarena, ZLA.

  GOLUBOVIĆKINA majka šalje komentare i ovde kao i sms-ove na TV HAPPY. Moli i nas ostale da glasamo za njezinu čerku MEŠEDA J.G.!!! Nemaju ni baka, ni majka, ni Golubovićka za kiriju, struju i namirnice, Jeca ne radi ništa, niti zna šta, zato se potuca po rijalitijima, da jede i pije džaba po realitijima, TO JE SVA I NAJISKRENIJA ISTINA!!!

 3. Sretko kaže:

  Auuuuuu pa tu ružnu Golubovićku, koja vredja sve oko sebe i mnogo laže, kao šta je sve ona!?!? Ima 41 godinu, ni sata radnog staža, ni jedne predstave!!! Vucara se godinama po rijalitijima, čak se pre skidala i vodila sex pred kamerama i miljonskim avditorijem a još glumi ova „međedica“ moralno i inteligentnu osobu?!? A mnogi gledaoci ju čak i hvale i favorizuju?!? Bolje da razmisle, kako bi se osečali, da njihova čerko uradi to što ova matora i debela baburina Golubovićka!!!

 4. Sretko kaže:

  Ova Golubovića najiskrenije ružnog je izgleda (debela, groznih X noga, dlakava, frizura ajoooj, zubi za otvaranje flaša, itd, itd) a ona fizički vredja sve i svakoga! Nije nikakva intelektualka, jer oni se ne ponašaju ni približno ovako. Skače non stop svakome u reć, vredja, pametuje, pljuje, itd, itd. Stvarno je ZLA osoba, pogledajte ju kako gleda ko retardirana osoba, ljubomorna je na sve i ZLA, nema sluha, ni koordinacije za ples a ona misli da je po svemu najbolja, po Bogu??? Zar vam još nije jasno zašto je uvek sama u kuči, pa niko neče da se druži sanjom, osim „TROLIČNOG Roma Toma“. Vucara se po rijalitijima godinama, nema ni dana radnoga staža a laže da je redateljka. Ima 41 godinu, nema nijednog muškarca, jer je niko neće ali laže i dalje sve i svašta!!!

 5. Sretko kaže:

  Matora SPODOBA Jeco Golubovika sa 41 godinom na ledjima, bez karaktera, duše, srca, srama i blama ajde ponovooooo zoooooovi majčicu da te vadi iz Parova i pravo u ludaru LAZU, ahahahaha. Ali tvojoj majci neka i baka pomogne jerr si mnogo teška, vi ste „tužni samaćki TRIO“ koji čekate tvoje 1. mesto, koje nikada nečeš osvojiti…kako vas nije SRAMOTAAAAAA?!?!?!?

Leave a Reply