Ko će ispasti večeras, Gastoz, Jelena ili Angela? (ANKETA)

Troje ukućana ima mogućnost da večeras ode kući i izgubi borbu za glavnu nagradu
gastoz, foto printskrin
 

Veliko finale rijalitija „Parovi“ zakazano je za 28. jun, a od sinoć su počela svakodnevna izbacivanja učesnika. U superfinalu ostaće ih samo šestoro.

Tokom sinoćnih nominacija, mogućnost da danas napuste vilu imaju troje ukućana. Gastoz kog je produkcija nominovala zbog kršenja pravila, Jelena Golubović koju su nominovali ukućani, ali i Angela koja je dobila najmanje glasova publike.

Pošto su Gastoz i Jelena ljuti protivnici, večeras se očekuje dosta zanimljivosti. Ali, ko po vašem mišljenju treba večeras da napusti rijaliti i izgubi bitku za glavnu nagradu?

ANKETA:

Ko večeras 16.06.2015. ispada iz Parova?

  • Angela (58%, 140 Votes)
  • Gastoz (26%, 64 Votes)
  • Jelena (16%, 39 Votes)

Total Voters: 243

Loading ... Loading ...
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Ko će ispasti večeras, Gastoz, Jelena ili Angela? (ANKETA)”

  1. Sretko kaže:

    Dragi ljudi ajmo realno, pogledajmo taj debeli „kontejner“ i ZLO Golubovićku. Vidite joj pogled psihopata! Niko je ne voli, ukiučani beže od nje i uvek je i sedi na žurkama sama a kako tek pleše bez ikakvog ritma (pliva po celoj sali), kada zapeva TV mi crkava, bolje da je nečujemo, ni glasa nema! O izgledu da i ne govorimo, X noge, debela-nikakva, stopala joj broj 44, itd, LAŽE 800/h, itd, itd. Setimo se Farme i sexa DEBELE krmače Golubovićke sa vimama do gležnjeva u ŠTALI sa međedom Čupom, fuuuj i bljaaak!!! A navečer ova debeljuca-ŠLEPER jede i jede, kao i ganci TOMA a oboje imaju 50 kila viška, fuuuj i bljaaak! Kako onda da takvi ljude budu uzor našoj deci???????????? Stvarno ste smešni ljudi!!!

  2. Sretko kaže:

    Gastoze FAVORITU, kako ti se liže ovaj ŠLEPER Golubovićka, neprijatelji ti onda ne trebaju! ZAPAMTI to, čovek sa dušom i srcem i rodjeni POBEDNIK! Ajmo BURAZENGIJOOOO do POBEDE…svi TE VOLIMO!!!!!!!!!!

  3. Sretko kaže:

    Gastoze FAVORITU, kako ti se liže ova ružna i pokvarena Golubovićka, neprijatelji ti onda ne trebaju! ZAPAMTI to, čovek sa dušom i srcem i rodjeni POBEDNIK! Ajmo BURAZENGIJOOOO do POBEDE…svi TE VOLIMO!!!!!!!!!!

Leave a Reply