Kratke biografije učesnika rijalitija – starlete, propalice, neradnici i po neko normalan

Poznatu glumicu Jelenu Golubović ponovo ćemo imati priliku da gledamo 24 sata dnevno, i to u rijalitiju „Parovi“ na Televiziji „Hepi“. Poznata po svađama u jednom ovakom formatu, ali i po seksu sa Čupom Kalačem, Jelena i sada obećava gledaocima dobru zabavu, ali i prognozira da će biti seksa i fizičkih obračuna.

Odmah šokirala sve prisutne: Jeleni ispale grudi

– Pobedila sam već u jednom rijalitiju i publika me mnogo voli. Sigurna sam da ću i u ovom šouu daleko dogurati. Ne znam ko su ostali učesnici, ali sam sigurna da će biti zanimljivo gledati „Parove“. U rijalitiju se uvek nađu različiti karakteri, neki se svađaju, između nekih se rodi ljubav, ali je svakako zanimljivo. Štaviše, ubeđena sam da će biti seksa u ovoj sezoni rijalitija, a videćemo ko će se kome svideti. Ja sve podržavam. Verujem da su birali različite ljude za šou, pa skoro da sam sigurna da će se neko i pobiti. Pa i u prošlim rijalitijama su se mnogi tukli – izjavila je Jelena za „Alo!“.

Učesnici će ove sezone imati razne zadatke, a dok se opuštaju, to mogu činiti u bazenu ili dnevnom boravku. Što se više svide publici, to su im veće šanse da osvoje novčanu nagradu od 100.000 evra.
Jelena Golubović je već pred ulazak šokirala sve prisutne u prostorijama televizijama „Hepi“ kada su joj iz haljine ispale grudi. Atina Ferari poručila je da se neće libiti da se potuče sa Mimi Oro, ukoliko je bude nervirala.
– Mrzim ku*ve i one koje nisu prirodne. Ako me bude takla staću joj na crtu i objasniti gde joj je mesto. Volim ljude koji su prirodni i koji imaju obraza. Ako me neko bude isprovocirao dobiće po zasluzi – rekla je Ferari za „Alo!“ pred ulazak u kuću.

Spremna da pokaže pravo lice: Ivona Negovanović

Spremna da pokaže pravo lice: Ivona Negovanović

Cuca se obračunava sa Hasanom!

Nakon što je Hasan Dudić ispričao da je Ivona Negovanović Cuca „napala“ Šabana Šaulića na ulici kada su usnimljeni kako se ljube, ovo dvoje će se obračunati u rijalitiju „Parovi“. Naime, Cuca prvo nije želela da se takmiči zbog Dudića, ali je onda donela odluku da se ipak predstavi javnosti u pravom svetlu.
– Neću pljuvati Hasana. Ja njega poštujem i cenim i sve što je rekao ide njemu u prilog. Mene ne zanimaju zlobni komentari ljudi koji me ne vole. Ulaskom hoću da pokažem ko sam i šta sam – izjavila je Cuca za „Alo!“, dok je Hasan odbio da se fotografiše sa njom, te verujemo da će se njih dvoje obračunati pred kamerama.

I oni se bore za nagradu!

Lepa Lukić

Lepa Lukić

Lepa Lukić
Pevačica Lepa Lukić je do sada učestvovala u dva rijalitija, a u „Parovima“ će, kako je rekla, spavati u krevetu sa Borom Drljačom.
– Od mene možete da očekujete mnogo zabave kao i u prethodnim rijalitijima. Izabrala sam da spavam sa Borom Drljačom, neću sa ovim mladima. Ipak je on moj drug i sa njim mi je najbolje – kaže Lepa.

Mimi Oro

Mimi Oro
Straleta Milica Živanović postala je javnosti poznata po lapsusu u jednom televizijskom formatu. Na pitanje koja je najveća ptica na svetu, ona je odgovorila: „Oro“, i po tome dobila nadimak Mimi Oro. U žižu javnosti Mimi Oro dospela je i kada se spekulisalo da je uhapšena zbog prostitucije, što je ona oštro demantovala. Sudeći po njenim zanimljivim izjavama u medijima, verujemo da će biti podjednako zanimljiva i u ovom šouu.

Bora Drljača

Bora Drljača

Bora Drljača
Pevač Bora Drljača takođe se oprobao u rijalitiju „Veliki brat“, gde se najviše družio sa Erom Ojdanićem, pa se se zajedno oprobali i u repovanju. Bora je poznat kao neko ko je veoma zanimljiv kada su javna pojavljivanja u pitanju, te će se u skladu sa tim ponašati i u ovom programu.

Igor X

Igor X

Igor X
Igor Kostić, koji nosi nadimak Igor X, javnosti je postao poznat kao nevenčani muž Mine Kostić, ali njihova veza nije potrajala. Međutim, ono što ih vezuje jeste ćerkica Anastasija. Javnosti se malo bolje predstavio u rijalitiju „Dvor“, ali nije uspeo da pobedi. Možda će imati više sreće ove godine.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply