Lepa Lukić ima pogan jezik: Pitala je, Igore kako možeš da jebeš Ružicu?!!!

Matora babetina, koja je umislila da je neko ovde, dođe i kaže Igoru tako nešto, besnila je pevačica

lepa lukic, parovi

Pevačica Ružica Veljković i pevač Igor X imali su seks u rijaliti šou Parovi. Ali su se našli u veoma neprojatnoj situaciji kada je Igoru kraljica narodne muzike Lepa Lukić prišla i dobacila: „Kako možeš ovo da je*eš?“, aludirajući na Ružicu, što je nju veoma iznerviralo.

Besna je u dvorištu prepričavala situaciju.

„Debilčina! Matora babetina, koja je umislila neki kurac ovde, dođe i kaže Igoru tako nešto. Lepa Lukić, alo! Ženo, jel si ti retardirana?! Ne razumem! Šta je s mozgom?!“, besnela je Veljkovićeva, a Atina Ferrari je konstatovala da se Lepa loži na Igora, te otuda takvo pitanje.

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Lepa Lukić ima pogan jezik: Pitala je, Igore kako možeš da jebeš Ružicu?!!!”

  1. Sretko kaže:

    Zašto je Lukićka „Lepa“?!? Pa koja kraljica muzi9ke je to ona? Pre 40 godine možda je bila ali ona želi da živi na prastaroj slavi, e to ne ide više. Uvek je nadrdana, neljubazna i zla. 25 godina je nigde nije bilo, šta je to snimila, da bude kraljica? Ok, bar u jedno se slažem, dobro je rekla tom ganci Igor X-u za tu ŽABU širokih ustiju Ružicu, primitivnu, koja misli da je neka riba ali živi u velikoj zabludi

  2. Sretko kaže:

    Ružica je imala do sada 3 sex partnera u Parovima: ganci Igor X, pa debela Matora i sada potrčko Filip. Dakle ona i Gastoz drže 1 mesto, nadamo se da Gastoz povede sa 4:3 i na kraju pobedi, jer je daleko najbolji!

Leave a Reply