Ljuba Pantović, majka Aleksandre Subotić, nacrnila produkciju Parova, starleta će tek zažaliti! (SNIMAK)

Napljuvala sve redom – LJUBA PANTOVIĆ U ŠOKANTNOJ ISPOVESTI: Uključila se UŽIVO i otkrila previše! Aleksandra će POLUDETI! Ljuba Pantović, Aleksandra Subotić, Parovi, foto Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Ljuba Pantović, bivša učesnica rijalitija i majka Aleksandre Subotić, odlučila je da se uključi uživo na društvenoj mreži Fejsbuk i razjasni mnoge stvari ovog porodičnog haosa.
Naime, ona je bez blama istakla da nije bila pozvana na veridbu rođene ćerke, a sada je ponovila da nije bila poželjna u vili tog dana!Kako sada kaže, produkcija navodno gura Aleksandrinog oca Karađorđa, dok Ljubu nisu želeli u vili.

„Ono što je mene iznerviralo jeste što e produkcija trudi da nju sve više spaja sa ocem, a mene da blokira, što je jako ružno. Ako su mislili da ću da se uključim i pravim budalu od sebe pogrešili su. To da je mene Aleksandra zvala to ste vi mogli da čujete, a to nije zvaničan poziv. Nisam poželjna tamo zbog stvari koje bih rekla, zbog stvova da nikom neću da ćutim. Ja ako bih se posvađala ili potukla sa nekim mene ne zanima da li je to na autobuskoj stanici ili u vili „Parova““, kaže Ljuba.

Foto: Printskrin

Kada je u pitanju Aleksandrina i Davidova svadba, Ljuba ima čvrst stav.“Ja jesam poslala korpu cveća i jesam joj rekla da sam uz nju, ali nisam rekla da ću doći na svadbu niti ću doći. Cirkus neka putuje i neka rade šta hoće“, istakla je Ljuba.

Foto: Printskrin

Pantovićeva je odlučila da preduzme određene mere i kada je u pitanju dovođenje Aleksandrine ćerke Magdalene na veridbu u „Parove“:“Ono što se meni ne sviđa je to što je dete bilo u potpuno nepoznatom okruženju, sa nepoznatim ljudima, što su je ti ljudi vodali po vili… Jedno stresno okruženje za tako malo dete, i mislim da nikako nije smeo da se prikaže njen lik, toliko pre što je ona obeležena od svog rođenja. To nije smelo da se desi. Ja sam napisala mejl sa pritužbom i sa slikama ko je šta radio i kako je dete zloupotrebljavano, zato što je Smrdoljub odvlačio dete na silu“, objasnila je Ljuba dodavši:

„Ako se ispostavi da je sve ovo igra njih dvoje će ispasti najveći foliranti koji su ikad postojali u nekom rijaliti šouu. To ja ne želim ni svom detetu ni Davidu.“

Poslušajte šta je sve rekla Ljuba tokom ovog iskrenog a šokantnog uključenja uživo:

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply