Ljuba Pantović osuđuje bivšeg muža Karađorđa zbog rijalitija Parovi!

LJUBA O ULASKU BIVŠEG U PAROVE Karađorđevim kretenlucima nikad kraja!

Ljuba Pantović, bivša učesnica „Parova”, ne krije da je zgrožena postupcima njenog bivšeg muža Karađorđa Subotića, posebno zbog njegove namere da se oproba kao učesnik pomenutog rijalitija.

Ljuba Pantović

Ljuba Pantović, Foto: Oliver Bunić

Ona smatra da njemu tamo nije mesto, da nema šta da pokaže i da na taj način samo pokušava da skrene pažnju na sebe.

– Pitam se ima li kraja listi kretenluka koje su neki spremni da urade?! Razumem da se čovek bavi javnim poslom, da je uspeo u bilo čemu, pa da mu treba marketing, ali ovako mi stvarno više ništa nije jasno. Šta će da pokaže, osim sedenja poput mumije, klimanja glavom, pričanja bajki i blentavog osmeha?! – osula je paljbu po bivšem i nastavila u istom tonu:

– Tragično je to što se gura gde može i dalje pod zanimanjem „Ljubin bivši muž”. Pa zar ništa u svom životu značajno nije mogao da uradi od 2000. do danas, pa da ga zovu po imenu i prezimenu – tvrdi Ljuba, koja je rešila da kaže koju reč i o Karađorđevoj sadašnjoj emotivnoj partnerki. Ona odgovara na tračeve da je Karađorđe odabrao izvesnu Jelenu Matiješević jer mu liči na Ljubu, koja mu podsvesno fali.
Karađorđe Subotić

Karađorđe Subotić, Foto: Vladimir Živojinović

– Ja sam neponovljiva, ostvarena i lepa žena, majka, baka i svetski priznata šampionka. Ja sam neko čije ime je zauvek zapisano u istoriji srpskog sporta. Teško da će bilo koja po bilo čemu da liči na mene. Ne razmišljam ni najmanje kome i da li falim. Moguće, čim se toliko kači za moje ime i u svakom intervjuu umesto o sebi, priča o meni. Nije čudo da nekima fale osobe koje su im ceo život pomagale, a da pritom nisu rekli ni hvala – završava Ljuba.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply