Ljuba Pantović sa krova kuće Parova dozivala Aleksandru da bi joj kazala da je voli, pa je privela policija!

DRAMA BEZ KRAJA! Ljuba se popela na krov vile „Parova“ samo da bi joj rekla da je voli, a ovako joj je Aleksandra uzvratila!- Osećam se kao na optuženičkoj klupi. Rastrzana sam na dve strane – poručila je Aleksandra Subotić

Aleksandra Subotić, Ljuba Pantović

Printskrin: TV Happy

Nakon što se Ljuba Pantović u nedelju popela na krov vile “Parova”, situacija u rijalitiju se zakuvala, Pantovićeva je morala u policiju na informativni razgovor, a sada je konačno ovaj neuobičajen potez svoje majke prokomentarisala i Aleksandra.

Posle akcije u “Parovima”, Ljuba je objasnila da je želela da ćerki kaže koliko je voli i podržava, međutim, Aleksandra sasvim drugačije gleda na ovu situaciju.

– Nisam bila prisutna kada je ona dolazila ovde, ali su mi preneli. Nikada mu nisu zabranili poziv, ali ja nju nikada nisam dobila, a zvala sam je na tri broja. Produkcija mi nije branila – izjavila je Aleksandra odgovorila je Aleksandra, a Ljubi se sigurno neće dopasti ono što je Subotićeva još ispričala.

Printskrin: TV Happy

Printskrin: TV Happy

– Ja više ne znam šta se dešava, ni zašto se ne javlja, niti znam da li je zovu, ona kaže da je niko nikada nije zvao, donosila mi je poklone. Osećam se kao na optuženičkoj klupi. Rastrzana sam na dve strane. Stalo mi je i do majke i do “Happy” televizije, ne znam zašto mi se opet ovo dešava – rekla je Aleksandra.

Printskrin: TV Happy

Printskrin: TV Happy

A potom se umešala voditeljka Jovana Jeremić koja je konstatovala:

– Nije bilo potrebe da se penje na krov kako bi ti rekla da te voli, mogla je to i preko telefona, jer vam je poziv bio i te kako dozvoljen.

A sa ovom rečenicom se Aleksandra složila.

Printskrin: TV Happy

Printskrin: TV Happi

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply