Maca Diskrecija bi da ima ljubav dva dana sa Čedomirom Jovanovićem!

Jovanovića ne bih razvela, ali bih ga koristila, trošila bih ga više nego žena. Sav je mišićav. Valjala bih se po njegovim grudima i volela bih da me stegne svojim bicepsima i da me ne ispušta

Macina tiha patnja Čedomir Jovanović

Maca Diskrecija zatalasala je estradu pesmom „Diskretno“, koja je porušila sve rekorde slušanosti, i vratila se u rijaliti „Parovi“, koji su ponovo počeli u nedelju uveče.

Njen motiv za ulazak je karijera jer želi da iskoristi ovaj trenutak da bi ostvarila svoje ciljeve. Maca se u rijaliti vratila potpuno spremna da ponovo podigne srpsku javnost na noge. Ona obećava da neće menjati svoje ponašanje, provociraće i dalje, a ne beži ni od toga da padne i seks.

Na samom ulasku u luksuznu vilu u Zemunu razgovarali smo s Macom, koja nam je otkrila ko joj se od političara dopada, s kim bi volela da ima seks, ali i kome ne bi dozvolila da joj priđe i odvede je u krevet.

Zbog čega si ponovo došla u „Parove“?
– Zbog karijere. Posle pesme „Diskretno“, zbog koje se digla velika prašina, uradila sam novu. U pitanju je ljubavna, veoma ozbiljna pesma, jer znam da pevam. Za nju ću snimiti spot na kraju sveta. To putovanje finansiraće mi sponzori, ali, naravno, nema međusobnog kontakta, već su tražili da im stavim reklamu u svoj vis okobudžetni spot. Ja se ne prodajem. Tražim isključivo obostranu korist, nikako seksualna konotacija.

Kakve si sve ljude upoznala nakon rijalitija?
– Mnoge. Neki su sačuvaj me bože i sakloni, a ima i onih od kojih mogu da imam vajde.

Eto, opet si u „Parovima“. Sa kim bi od aktuelnih učesnika mogla da imaš seks?
– Sviđa mi se Nikola Pavlović, on je pravi macan, odličan je i sladak. Dobro izgleda za svoje godine. Ne znam zašto ga tako jure ove starletice, mora da je baš obdaren.

Hoćeš li to proveriti?
– Naravno. Jao, ako jeste, blago meni u vili, osigurala sam se. Neću morati kao prošli put da se zadovoljavam krastavcem. Dobro je da nije oženjen. Mada, malo mi je to sumnjivo, ali nema veze. Pa to bar meni nije problem. Kod mene je, kao što se dobro zna, sve diskretno.

Često si isticala da ti se dopadaju srpski političari. Da li ti je neko poseban zapao za oko?
– Mogu ti reći da je Ivica Dačić dobar, ma šta dobar, odličan macan. Ne znam kakav je u krevetu, a to je meni najvažnije. Ne znam ništa dok ne opipam i isprobam.

Sviđa li ti se još neko ili samo Dačić?
– Čeda Jovanović je najbolji frajer, još je privlačniji jer ga čuva žena. Sa njim bih imala seks dva dana bez prestanka. Ne bih ga razvela, ali bih ga koristila, trošila bih ga više nego žena. Sav je mišićav. Valjala bih se po njegovim grudima i volela bih da me stegne svojim bicepsima i da me ne ispušta.

Sa kim od njih nikada ne bi bila?
– Recimo, Velji Iliću nikad ne bih dozvolila da me zavede. Mnogo je mator i ne sviđa mi se.

A kome bi dozvolila da te zavede?
– Fudbalerima nikako, mali su i nisu po mom ukusu. Meni se najviše sviđaju pevači. Volela bih da opipam onom malom Saletu iz Tropiko benda, mislim da je osica. Sašu Kovačevića želim da vidim u mom krevetu. Može i u njegovom, svejedno mi je. A tek Peđi Medenici šta bih radila. Ne bi mu bilo dobro posle druženja sa mnom.

Sve je više starleta koje se hvale da su bile s političarima. Šta ti misliš, zašto oni vole takve devojke?
– Iskreno, nemam pojma. Inače, ja ne pratim toliko politiku, ali znam ove najpoznatije političare.

Favorit među starijim pevačima
ŽELJKO SAMARDŽIĆ JE SIGURNO OBDAREN

Deluje da preferiraš samo mlađe. Šta je sa starijom gospodom?
– E, tu mi je Željko Samardžić favorit. Mislim da je iskusan i da s njim ne bihpogrešila. Sto posto je obdaren čim ga žena toliko godina čuva.

Mama je sada dobro
POMOĆI ĆU MAMI KAD ZARADIM  NOVAC

Kako je tvoja majka reagovala na to što ponovo ideš u rijaliti?
– Ona je sada dobro. Valjda. Ja u ovom trenutku moram da mislim na svoju karijeru i život. Moram da se obezbedim. Biće to sve kako treba. Kad budem zaradila dovoljno novca, pomoći ću joj da uživa na nekom boljem mestu. Mislim ja na sve, samo moram mnogo da radim. Ona to dobro zna.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply