Maca Diskrecija ima nameru da zategne himen opet bude nevina!

Njene izjave nikoga ne ostavlaju ravnodušnim, pa je tako i novim šokantnim otkrićem mnoge ostavila u neverici

Učesnica „Parova“ Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, nedavno je obavestila javnost da razmišlja o tome da operacijom vrati nevinost.

„A otkud vi znate da ja nisam nevina?“, rekla je Maca voditelju „Pink“ televizije pre nego što je ušla u rijaliti, dok je nedavno izjavila da razmišlja da ponovo vrati nevinost.

„Razmišljam da vratim nevinost! Što, šta fali?“

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Maca Diskrecija ima nameru da zategne himen opet bude nevina!”

  1. sena kaže:

    nevinasce…haha

  2. Sretko kaže:

    Maca hvata publiku na tućžne priče, ali ima i onih ovde u realituiju, koji su imali mnogo teži život od ove lažljivice Suade! Ako je toliko poštena, zašto je legla sa njim već 1 ili 2 veće??? Zar je to poštena i normalna devojka (ko i Tijana i Nataša) i kako onda da Gastoz poštuje takve devojke???

  3. Sretko kaže:

    Nema tog doktora specijaliste koji moože to uraditi Maci!!! Pa zar se to može nakom 4500 različitik penisa SENADA NURKIĆ je drolja pokvarena i lažljiva do zla. Dodjite u Tuzlu da čujete kakva je ona uistinu. Već od malena se prodaje za novac i laže a pravise kao nevinašce. Skida se gdje4 god a o pevanju bolje da ni ne pričamo. Vucara se po kabinama šofera šlepera za 10 KMaraka i to troduplo starijima. Kakav stan to ima ona u Tuzli, kako opet laže. Možda je mislila šofersku kabinu šlepera gdje najčešče radi, peva i spava. tj odnosa???

Leave a Reply