Maca Diskrecija javno priznala da je prostitutka!

ŠOKIRALA JAVNOST – SPAVA SA MUŠKARCIMA ZA PARE DA BI PREŽIVELA! Maca Diskrecija priznala: Ja sam PROSTITUTKA!

maca diskrecija, gaće, foto damir dervišagić

Bivša učesnica „Parova“, starleta i pevačica u pokušaju Maca Diskrecija, odlučila je da javno prizna da se bavi prostitucijom

Iako je taj „posao“ u Srbiji nezakonit, Senada Nurkić ne strahuje od toga da će završiti iza rešetaka.

„Članovi moje porodice, ujedno i moja majka Enesa, podržavaju me u odluci da se bavim prostitucijom. To je posao kao i svaki drugi. Ja moram da prodajem telo da bih preživela, a i da bih pomogla njima. Ne vidim u tome ništa loše“, brutalno je iskrena bivša učesnica „Parova“ u intervjuu za Alo.

Maca je otkrila i zašto se ne bavi pevanjem, s obzirom da se oprobala i u tim vodama.

„Novac koji sam zaradila boraveći u rijalitiju, a koji sam htela da uložim u karijeru, dala sam mojima da otplate dug, pa sam zapostavila pevanje, ali biće i toga, nadam se. Ne odustajem od namere da se bavim pevanjem. Sada mi je želja da uđem u „Farmu“, rekla je bosanska starleta, koja redovno na društvenim mrežama provocira golim slikama i vrućim snimcima.Iako je prostitucija u Srbiji nelegalan posao, Maca se ne plaši da će završiti iza rešetaka, jer navodno ima dečka koji joj čuva leđa.

Foto: Dragana Udovičić Foto: Dragana Udovičić

„Ne bojim se zatvora. Ti što bi da me zatvore zbog ku*vanja, neka mi plate račune i sve potrepštine za život. Imam dečka političara i on će neće dozvoliti moje hapšenje. On me štiti od bilo kakve kazne“, kaže Maca Diskrecija, koja je iznela sve tajne na videlo i ni najmanje se ne stidi toga što voli seks. Ipak, bira da spava sa zgodnim i lepim muškarcima.“Moje usluge koriste uglavnom biznismeni. Kada im žene nisu kod kuće, ja dođem na partiju seksa kod njih u stan, a neki dolaze i kod mene. Uglavnom mi dolaze lepi i zgodni momci. Neke devojke mogu to samo da sanjaju, kunem vam se. Osim toga mi plate, daju mi i neke skupe poklone parfeme, veš, nakit“, pohvalila se Maca.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply