Maca Diskrecija ne želi nekog nebitnog Ivana Tasovca, već da upozna popularnu Daru Bubamaru!

Bivša učesnica „Parova“ vene za pevačicom, dok je bivši direktor Beogradske filharmonije uopšte ne zanima
Senada Nurkić, Maca Diskrecija, Dara Bubamara, Ivan Tasovac

Bivša učesnica „Parova“ Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, rekla je da ne zna ko je ministar kulture Ivan Tasovac i da ne želi da se upozna s njim jer želi poznanstvo samo sa bitnim i jakim ličnostima kao što je, kako ona kaže, Dara Bubamara!

Starleta je ovako prokomentarisala izjavu Milomira Marića, glavnog i odgovornog urednika televizije Hepi, koji je u intervjuu za Kurir ocenio da se bivši direktor Beogradske filharmonije ne razlikuje mnogo od nje.

Tasovac joj nije jak

– Nikad nisam čula za Ivana Tasovca, ko je on? O Mariću mislim sve najbolje, šta god on pričao. On me je štitio dok sam učestvovala u rijalitiju „Parovi“. Ne bih se upoznala s tim Tasovcem jer upoznajem samo bitne i jake ličnosti, kao što je Dara Bubamara. Taj me uopšte ne zanima – rekla je starleta.

S druge strane, Tasovac nije želeo da komentariše Marićeve reči, ali ni da kaže da li bi prihvatio njegov poziv da uđe u „Parove“.

Marić je, podsetimo, u pomenutom intervjuu rekao i da bi ministar kulture bio jedan od manje zapaženih učesnika rijalitija:

Nezapažen

– Pa evo, ministar kulture Ivan Tasovac je izjavio da su „Parovi“ dno dna. Pozvao sam ga da učestvuje. On se od učesnika „Parova“, poput Gastoza i Mace Diskrecije, ne razlikuje mnogo. Neki su čak bili otresitiji od ministra Tasovca. Kakvi god da su, neobrazovani, ali nisu glupi. Evo, čak tvrdim da bi naš ministar kulture bio jedan od manje zapaženih učesnika „Parova“.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply