Maca Diskrecija se drogirala. Kako se ponaša, drogira li se još uvek?!

Pevačica u pokušaju Senada Nurkić, poznata po nadimku Maca Diskrecija, šokirala je javnost učešćem u rijalitiju „Parovi“, a iz luksuzne vile za „Alo!“ otkrila je svoje tajne iz prošlosti.

Bilo je ponuda da me plate za seks, ali nisam htela da pristajem na to

Naime, Maca je otvoreno odgovarala na naša pitanja, a ispirčala je da se svojevremeno drogirala, jer je to bivši verenik zahtevao od nje.

– Probala sam drogu, strašno sam se osećam kada sam je probala. To sam uzela sa bivšim verenikom sa kojim sam bila prošle godine. Tražio je od mene da se drogiram i da prihvatim to što prodaje drigu. Pokušavao je da me uvuče u ceo taj njegov život. Srećom, uspela sam da se spasem od njega – otvoreno priča pevačica, a zatim se osvrće na svoje detinjstvo i život koji je provela sama sa majkom.
– Nemam kontakt sa ocem skoro 24 godine i velika želja mi je da se to promeni. Ne znam zašto otac ne želi da mi se javi, nikada mi se nije javio. On možda misli da je moja majka mene abortirala i da ne postojim. Inače, mama me podržava u „Parovima“, i to što pokazujem grudi. Vodila me je da ugradim silikone i zajedno smo išle kod plastičnog hirurga, a ja sam sve to platila. Ona mi govori kako su mi dobre slike, samo ponekad me savetuje da su mi možda neke lošije urađene.

Izaziva pozirajući bez brushaltera

Mama mi je jako bolesna i pije tablete kako bi mogla da spava. U ratu je bila u logoru i od tada nikako ne može da se oporavi. Živeli smo svi zajedno jako teško, ali kada sam počela da radim, odvojila sam se od kuće i počela da živim sama.

Muvali su me političari
Često je Maca pričala kako je upoznala mnoge poznate ličnosti, a za „Alo!“ je otkrila ko ju je sve muvao.
– Muvali su me i političari i pevači jer sam im privlačna. Tražim nekog ko ima drugačiju profesiju, na primer, nekog kao što je Rodžer Federer. Bitno mi je da ima osnovne stvari za život.

Zarađivala sam mnogo, ali ne želim da pričam o ciframa. Radila sam do ujutru kako bih uspela sebe da izdržavam – priča Maca Diskrecija, a na pitanje da li su joj nudili novac za seksualne usluge, kaže:

– Bilo je ponuda da me plate za seks, ali nisam htela da pristajem na to. Ove ostale, pošto nemaju druge kvalitete, moraju da rade to za novac – iskrena je Senada, koja dodaje:
– Moj dečko voli kada se ja tako pokazujem i njemu se sviđa moje ponašanje i ples – rekla je pevačica u pokušaju, a na pitanje da li je ponela kondome u kuću, odgovara:
– Nemam ovde kondome, mogu da zatrudnim vrlo lako.

Marko

Marko

Marko je hteo da me natera na seks
Maca Diskrecija tvrdi da u kući rijalitija „Parovi“ sigurno ima onih koji se drogiraju, i dodaje da je Marko pokušao da je natera na seks.
– Sigurno da ima narkomana u kući, čim ih hvata kriza. Marka hvata bolesna kriza, ne zna šta radi. On mi preti i napada me. Kaže kako sam ja pričala da je nemoralan i preti mi zato što ne želim sa njim da spavam. Sinoć mi je prišao kada sam bila u krevetu i pokušavao je da me natera na seks, pa sam otišla da spavam u ostavi.

 

Atina Ferari je gora od mene
Sukob između Mace Diskrecije i Atine Ferari traje još od početka rijalitija, a pevačica kaže kako je plesačica gora od nje.
– Atinu neću da komentarišem jer je ona takva prostitutka da je to strašno. Neću da joj dajem reklamu. Videla sam ja njene slike i snimke gde je gola, gora je od mene – kaže pevačica i dodaje sa kojom ženom u kući bi volela da spava.
– Žene me privlače u kući, vrlo rado bih legla sa ženom u krevet. Na primer, spavala bih sa Mimi Oro, i to mi je baš super.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply