Maca Diskrecija upala u krizu, jer nema jeba.a, ne može bez seksa!

(FOTO) MACA DISKRECIJA KRIZIRA: Starleta moli za seks, ne može više bez mačora!

Nema mačora, ne može se izdržati. Molim vas, uvedite nekog, ili će stvarno biti svega
Maca Diskrecija nijednog trenutka nije krila da voli seks i da menja partnere, jer, time, posvedočila je čak i pred seksologom, ona dolazi do veoma željenog iskustva.“Pošto sam promenila njih dvadeset, meni je bolje“, rekla je Maca.Ova bosanska starleta i pevačica, i u prošloj sezoni rijalitija „Parovi“ često je pozivala na seks takmičare, da  sa Gastozom je i bila intimna u toalet kabini.

Ovih dana, bukvalno moli za seks, jer više ne može da izdrzi bez muškog milovanja.

„Situacija je strašna. Nema mačora, ne može se izdržati. Molim vas, uvedite nekog, ili će stvarno biti svega. Toliko sam nervozna da bih mogla nekog da udarim“, rekla je Maca.

Ružica Veljković je podržala u potpunosti.

„Potpuno se slažem sa Macom. Šta da radimo ovde sa ovim muskarcima? Uvedite joj nekog. Maca Diskrecija je ispričala da je navikla na seks i da sa svojim dečkom uživa intimno svakodnevno, te da ne može da zamisli život – bez seksa“, rekla je Veljkovićeva.

„Shvatite me ozbiljna. Ne mogu da pravim šou, ako nisam inspirisana. Ako nema pravog mačora, da je obdaren, ja ću do kraja samo sedeti. Onda će i publika da me izbaci. Jer ću biti dosadna. Niko ne voli dosadne. Macu je inače, odbilo dvoje takmičara u ovoj sezoni rijalitija „Parovi“, posle čega je ona za njih pričala da su gejevi i nikakvi mušakrci. Prvo je to bio Brendon, a zatim i Nemanja Radovanovic Nune, koji je izbaćen pre nekoliko dana.

Uzavrela

Dok ostali učesnici rijalitija „Parovi“ sede u bašti vile u jaknama, Maca je šetala gotovo – gola. Na sebi je imala je suknjicu i top, koji je više otkrivao, nego što je skrivao.

„Vidi Macu, mi se smrzavamo, a ona gola“, rekao je Miki Đuričić, smejući se.

„Pa, vi znate da je meni vrela krv, uvek sam spremna za akciju“, rekla je Maca Diskrecija.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply