Macu Diskreciju dečko, nerko diler, ubijao od batina!

Maca Diskrecija otkrila da je bila žrtva zlostavljanja i da je iz višemesečne veze sa Almirom jedva izvukla živu glavu
Maca Diskrecija batine
Preživela pakao… Maca Diskrecija

Maca Diskrecija preživela je pravi pakao s bivšim dečkom Almirom, koji ju je tokom njihove veze zlostavljao.

Senada Nurkić, kako je pravo starletino ime, priznala je da ju je on ubijao od batina zbog ljubomore i da ju je mesecima pratio.

– Bivši me je tukao, bio je mnogo ljubomoran, a ja sam mu bila verna. Dolazio je i na moje nastupe, nije mi davao da pevam. Ma nema gde me nije pratio. Zbog njega sam imala probleme s gazdama lokala, koji su čak počeli da me savetuju da mu ne govorim gde idem da radim. Ali kad mu ne kažem, on sedne u auto, sakrije se u blizini moje kuće i čeka da prođem. Pođe za mnom i prati me do lokala. Baš je bio za.eban, majke mi – priseća se Maca, koja je ispričala i da je njen klavijaturista imao problema zbog njenog ljubomornog dečka.

– Kad me klavijaturista vozi, on upadne u auto i izbaci ga. Nema šta nije radio, nisam imala mira zbog njega – požalila se starleta iz Bosne.

Pozvali smo Macinu majku Enesu, koja je potvrdila ćerkinu priču:

– Znam kroz kakav pakao je prošla moja ćerka zbog bivšeg dečka. On ju je terao da ga zove verenikom iako joj to nikad nije bio. Bili su nekoliko meseci zajedno. Stalno joj je pravio probleme. Tačno je da je bio ljubomoran i da ju je tukao. Jednom ju je šamarao i na moje oči, a ja sam mu rekla da ću zvati policiju ako joj se ikad više obrati. Imali smo dosta problema s njim. On je iz Tuzle, sad je oženjen i ima dete i, na svu sreću, Macu više ne uznemirava – kaže Macina majka.

Opasan momak

Bila sam s narko-dilerom

Maca je otkrila i da je bila u vezi s narko-dilerom, koga je prevarila.
– Bila sam s tipom koji prodaje drogu. On me nije tukao. Njega sam prevarila jer nije bio dobar u krevetu. Na kraju sam mu to priznala – ispričala je Maca.

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Macu Diskreciju dečko, nerko diler, ubijao od batina!”

  1. Sretko kaže:

    SENADA NURKIĆ je drolja pokvarena i lažljiva do zla. Dodjite u Tuzlu da čujete kakva je ona uistinu. Već od malena se prodaje za novac i laže a pravise kao nevinašce. Skida se gdje4 god a o pevanju bolje da ni ne pričamo. Vucara se po kabinama šofera šlepera za 10 KMaraka i to troduplo starijima. Kakav stan to ima ona u Tuzli, kako opet laže. Možda je mislila šofersku kabinu šlepera gdje najčešče radi, peva i spava.

Leave a Reply