MAJKE PROSTITUTKI I STARLETA brane svoje ćerke: Kome se ne sviđaju ne mora da ih gleda, nama su one najbolje, jer bolju decu nemamo!

To što Maca pokazuje grudi, a Zmaj od Šipova se skidao go, to je njihova sramota i njih treba izbaciti. Uostalom, svako ima pravo da gleda šta hoće i niko nije primoran da gleda Parove, rekla je majka Ružice Veljković
maca, jelena, ružica, parovi

Posle odluke Regulatornog tela za elektronske medije (REM) da se na 24 sata ukine rijaliti program Parovi, roditelji ukućana su reagovali i negodovali zbog nastale sitacije.

Naime, majke pojedinih ukućana su se javile rekavši da kome smeta blud i razvrat mogu da promene kanal.

Tijana Veljković, čija je ćerka Ružica u rijalitiju, smatra da su ukidanju programa doprineli Zmaj od Šipova i Maca Diskrecija.

„To što Maca pokazuje grudi, a Zmaj od Šipova se skidao go, to je njihova sramota i njih treba izbaciti. Uostalom, kome smeta blud i nemoral, može da promeni kanal, svako ima pravo da gleda šta hoće i niko nije primoran da gleda Parove. Glupa je odluka o ukidanju“, rekla je gospođa Veljković, a isto misli i Svetlana, mama Jelene Golubović.

„Ima mnogo nemoralnih stvari na drugim televizijama. Kome smeta, neka promeni kanal. Ja ne vidim tamo ništa loše i ništa ne prikazuju što već nije prikazano. To je rijaliti šou„, rekla je Svetlana Golubović.

rijaliti šou Jelena Golubović

Mama Mace Diskrecije je do sada u svemu podržavala svoje dete i ostala je pri stavu da njeno dete i ostali ukućani ne rade ništa loše.

„Ne treba da ukinu, nema tu ništa strašnog što rade. Ljudi su iskreni i tako se pokazuju“, rekla je Macina mama.

Podsetimo, Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) privremeno je zabranio emitovanje rijaliti programa Parovi na Heppy TV, zbog, kako je saopšteno, emitovanja sadržaja koji mogu teško da naškode fizičkom, mentalnom ili moralnom razvoju maloletnika.

Heppy TV Parovi

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “MAJKE PROSTITUTKI I STARLETA brane svoje ćerke: Kome se ne sviđaju ne mora da ih gleda, nama su one najbolje, jer bolju decu nemamo!”

  1. izostalo.. kaže:

    Nazalost moramo da im gledamo decuili te starlete..posto su totalno zaposele medjski prostor..Samo jos sto ne iskacu onako proste,izoperisane i gole.. iz frizidera,klozetskih solja..Nasa deca,kad ukljuce tv ,nisu zasticeni od takvih,nazalost i njihovog loseg uticaja..koji sir oko sebe!Ma ima ih u svako vreme,pa i kad takvima..nije vreme!Postojala je nekada cenzura kica i neukusa..ali danas je to sasvim izostalo!Jednostavno nas gradjane maltretiraju i ponizavaju,terajuci nas cesto da gledamo,sa svojom decom ..sadrzaje,koji nisu ne samo za njih,nego cesto ni za nas!I zato majka koja kaze,nasa deca su takva,mi nemamo drugu…Nisu nista drugo rekli,nego evo ovo smo mi!Toliko je doseglo nase vaspitanje i rad oko njih!Ne kaze se za dzabe..da su deca ogledalo roditelja!Mnogi to jos nisu sasvim razumeli..Ali trebalo bi da to sebi za pocetak bar priznaju!Nece mnogo postici..ali ce se bar malo bolje osecati..a valjda ce im griza savesti..ostalo odraditi!

  2. strasno.. kaže:

    Gospodje majke..nije poenta sta cemo mi da gledamo i da li cemo!Nego je vazno da se vi mirite sa sudbinom svoje dece i tako ih samo zadrzavate u ropstvu nevidjeng razvrata,bludi,cemera i jada!A da nam ovako pomirljivo saopstavate..da se ocigledno necete boriti protiv toga,jer one su ipak vasa deca,pa sta cete!Da li ste ih nekad videli,kad odlaze na razne seksualne orgije i nedolicne zabave..Neke od vas jesu,svasta neprimereno videle,kad su im deca u pitanju..ali to su njihova deca..i to je to!E gospodje,ako se uopste tako mozete nazvati,sram vas bilo!Stidite se,ne samo vase dece,vec vise vas samih!Pored takvih roditelja i stava koji imaju,nije ni cudo sto su im deca.. takva!

  3. najstrasnije.. kaže:

    Najbolje da se osnuje Sindikat kurvi i prostitutki Srbije.. a da im roditelji budu potpora ili najvci fanovi,jer boze..pa to su ipak,samo njihova deca!Nema veze mi cemo da okrenemo drugi kanal,a sta ce oni jadnici..Kako ce da se posle svega,pogledaju sa svojm decom u oci!Kad im se te iste cerke vrate kuci jednog dana,kao zguzvane prljave krpe,iskoriscene i odbacene..u kontejner zivota!Kako ce se osecati..kad ih vide posle svog tog cemera i jada,koje su prozivele..u ropstvu,brutalne prostitucije!Da li ce i tada samo njih kriviti..ili i sebe!Da li ce i onda isto misliti!Kakvi roditelji..takva i deca!U ovom slucaju,deca treba da se stide roditelja..pa ma kakva ona bila!

Leave a Reply