Marina Cvetković Barbi tuži Eru Ojdanića zbog silovanja u Parovima!

Priprema tužbu – ERI PRETI ZATVOR Barbi: Pokušao si da me siluješ! Ideš na sud!
Marina Cvetković Barbi, Era Ojdanić

Gadiš mi se, treba da se stidi deda od 70 godina što spopada mlade, vikala je Barbi
Marina Cvetković Barbi optužila je Eru Ojdanića da je u Parovima pokušao da je siluje. Njih dvoje su se zbližili, spavali su u istom krevetu, čak su i ukućani pričali da su njih dvoje bili intimni, ali je Barbi planula kada je čula šta se priča i optužila pevača za gnusan zločin.“Ja sam zaspao i stavio sam ruku na njene grudi. Sve hoće da mi namesti ovaj Crnogorac. Prvo su mi pokrali kondome, i na kraju Era Premijera. Nisam se hvalio Ružici i ostalima. Nisam te ni pipunuo“, branio se Era.

„Sad ću da svima da kažem. Imam zdravstvenih problema. Svuda si se hvalio kod Ružice, Mace… Kako te nije sramota. Možeš da mi budeš deda. Nisam htela da pravim probleme, poštovala sam ga i cenila. Nije mi bilo dobro. Popila sam tablete za spavanje, a on me je prvo veče hvatao za sise, kunem se oba sa deteta. Drmnula sam ga. Drugu noć sam opet popila i usnu sam osetila da je skinuo pantalone, kunem se. I on se halio da je nešto imao sa mnom. A hvala Jovani, Ružici što su mi otvorili oči. Gadiš mi se, treba da se stidi deda od 70 godina što spopada mlade. Pred zoru počeo je da se skida i da se mrda. Hteo si da me siluješ. Videćemo se na sudu“, vikala je Barbi.

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Marina Cvetković Barbi tuži Eru Ojdanića zbog silovanja u Parovima!”

  1. oldy kaže:

    Ne moze da ga tuzi jer je Era bio pod prismotrom produkcije koja snosi odgovornost za sve sto se desava u vili(onde i njih treba da tuzi kao saucesnike). Verovatno je produkcija procenila da nema osnove da reaguju dok je se trljao o njena ledja. Dakle nema ni s od silovanja pa nisu ni reagovbali uostalom Era je na recima Kazanova, a u praksi visibaba(u njegovom slucaju visideda). Nikada u istoriji kriminologije, odeljku silovanja nije zabelezeno da je neka zena/devojka silovana dok je spavala, a da prethodno nije omamljena nekim sredstvom bilo to alkohol, droga ili vecoj dozi pilula za spavanje.

  2. oldy kaže:

    ispravka…vecom dozom pilula za spavanje

Leave a Reply