Marko i Slađana Petrušić prebili Eru Ojdanića!

NASILJE U PAROVIMA: Marko i Slađa povredili Eru Ojdanića!
Era Ojdanić

Tokom suđenja Era Ojdanić zadobio je najpre ogrebotine od Slađe Petrušić, a kasnije je Marko Perović udario Eru i Jelenu Golubović.
Agresivno ponašanje pojedinih učesnika rijalitija „Parovi“ se ne kažnjava, što su oni doživeli kao „zeleno svetlo“ da tako nastave da se ponašaju i da se sve češće fizički obračunavaju sa onima sa kojima se ne slažu u ovom šouu.Tako je bilo danas tokom suđenja kada je prvo Era Ojdanić zadobio ogrebotine od Slađe Petrušić koja je na silu pokušala da mu stavi u usta slanu totru koja jje ranije uništena, a kasnije je Marko Perović udario Eru i Jelenu Golubović.

„Kako bi bilo da da odem u Hrvatsku pa da nju tamo tučem“, rekao je Era, koji ne može da prihvati da se toleriše da neko iz Hrvatske maltretira njega koji je iz Srbije.

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Marko i Slađana Petrušić prebili Eru Ojdanića!”

  1. minja podgorica kaže:

    Ja mislim da je Marko crnogorac dno dna.treba da ga izbacite pod hitno.On je jedan primitivac koji pod svaku cijenu hoce kadar.Glup je i neobrazovan.Zamjeram Hepi televiziji sto tolerise fizicko nasilje.Za udarac treba takmicar odmah napolje.Ne pravite razliku medju takmicarima.Miki je neprimjeren takmicar.Neka ide u Kupinovo sto prije.Nemojte dozvoliti da se ruga Zeljku zbog oka.Ona njegova izjava je dovoljna da odmah leti iz vile.

Leave a Reply