Miljana Kulić pre tetovaže i silikoniranja usana ličila na majmuna!

Miljana Kulić nastavlja svakodnevno da zasmejava gledaoce šoua „Hotel Maldivi“, ali i da učesnike – nervira.

Miljana Kulić Maldivi

Miljana Kulić

– Da se zna, ja sam ovde najlepša! – rekla je Miljana samouvereno.

– Jesi, najlepša si – potvrdila je Ejmi Aminata.

Ali, Miljani to nije bilo dovljno, pa je otišla kod Igora Iksa:

– Ti si zaljubljen u mene! Što ne priznaš? Zaljubljen si! Igor je samo odšetao od nje, a sledeća njena „žrtva“ bila je Jelena Golubović.

– Znaš, ti si veoma glupa – rekla je Miljana rediteljki. – Mislila sam da si pametna, a ti si u stvari glupa. U pravu su ljudi, kad kažu, da ti provociraš i nerviraš druge. I mene nerviraš. Mislim da si ušla ovde mene da provociraš. Samo da znaš, Gastoz je bolji od tebe mnogo i zato je pobedio u „Parovima“.

O svojoj lepoti, Miljana je nastavila da priča i sa Mirzom:

– Tetovirala sam obrve, jer mi je to majka savetovala. Imala sam obrve na tatu, kao majmun. Istetovirala sam ih i sad sam mnogo lepša. I usne sam punila, ali samo malo.

Upitan šta misli o Miljani, Igor Iks je rekao:

– Rekao sam na početku da će ona biti napornija od Jelene Golubović. Samo što je Jelena to radila namerno, a ovo ponašanje Miljani je prirodno. Sve nas iritira i potpuno nas je poremetila.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Miljana Kulić pre tetovaže i silikoniranja usana ličila na majmuna!”

  1. Sretko kaže:

    Miljana kao i seka joj Jeca Golubović su klasićni i klonirani MAJMUNI i BG ZOO ih angažirao kod njih. Neče bitzi honorara ali im je besplatan smeštaj, klopa, piće, veselja i SEX i riganja vatre medju svojimaaaaa.

  2. Sretko kaže:

    Majmunće Golubovićka ima ružne tanke usne kao žilet, ali u BG ZOO brača MAJMUNI-GORILE če joj srediti i to. Uz redavan SEX u BG ZOO-u dobiti če i bolju liniju, jer joj viška 35-49 kg celulita. Jedino tu i medju svojima ona može pronaći partnera i MUŽA!

  3. Trtko kaže:

    Zasto nema datuma rodjenja ucesnika, pa to je osnovni element biografije?!

Leave a Reply