Milomir Marić rekao Zmaju da svojim ponašanjem bruka seljake!

Kod nas su seljaci najveća gospoda. Nemoj da brukaš seljake, rekao je Marić Iliji Grahovcu!
milomir marić, parovi,

Voditelj Miomir Marić zamerio je tokom specijalne emisije „Parovi“ što se Zmaj od Šipova, odnosno Ilija Grahovac, poziva da je seljak i da dostojno predstavlja seljake.

„Kod nas su seljaci najveća gospoda. Nemoj da brukaš seljake“, rekao je Marić Iliji.

Pre toga se Ružica Veljković našalila sa Zmajem da mora da joj kuva kafu i da je služi, ako želi da ona bude njegova žena, međutim, on je rekao da ne dolazi u obzir da joj kuva kafu.

„Pa ako nećeš da mi kuvaš kafu, onda ne idem sa tobom u Šipovo“, šalila se Ružica sa Ilijom.

 Zmaj od Šipova, Ilija Grahovac
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Milomir Marić rekao Zmaju da svojim ponašanjem bruka seljake!”

  1. Sretko kaže:

    Ovaj primitivac i HOMOSEKSUALAC – ZMAJ koji siluje muškarca na svom imanju je patološki LAŽOV!!!! Izbacite ga iz PAROVA, onako ga hapsi policija za silovanja istog pola i šverca oružja i eksplozivnih naprava! ZMAJ je fuuuj i bljaaak!!!

  2. Sretko kaže:

    Kako samo patološki LAŽE ovaj primitivac seljački Ilija od Šipova! Pa gde je on to bio u životu? Ovaj retard glupi nezna nit može ni jednu ženu osvojiti, pa on bi ga iz prve „uštekao“!!! A čim koja žena vikne na njega, ukaki se ko grlica!!! To „uštekivanje-SEX“ ima samo kod njega u štali, jer sa kozama, ovcama, kravama i kokoškama ne treba pričati. Uhvati i ušteka on samo jadnim životinjama!!!! Čuj još se hvali da je PRAVNIK ahahahaha. Ima 3 razreda osnovne i 5 odmora konjina glupa!!!! Nit se pere, nit presvlači smrad, fuuuuj. SRAMOTA šta naša deca moraju da slušaju, IZBACITE GA ODMAH!!!!!!!!!!

Leave a Reply