Mimi Oro pričala o svojoj prostituciji, hapšenju, policijskom dosijeu, itd.

Dok su priče o njenom navodnom hapšenju zbog bavljenja prostitucijom punile novinske stupce, Mimi Oro je mudro ćutala, ne razgovarajući sa novinaraima. U rijalitiju „Parovi“, pred kamerama, prvi put, ispičala svoju istinu

Milica Živanović, alijas Mimi Oro, prvi put je pred kamerama pričala o navodnom hapšenju zbog prostitucije i pričama da ima dosije u policiji.

Dok su priče o njenom navodnom hapšenju zbog bavljenja prostitucijom punile novinske stupce, Mimi Oro je mudro ćutala, ne razgoavrajući sa novinaraima. U rijalitiju „Parovi“,  pred kamerama, prvi put, ispičala svoju
istinu:

„Pozvali su me da se javim Odeljenjju za javni red i mir, zbog neke tuče i ja sam se uredno odazvala pozivu. Insistirali su na nekoj priči o prostituciji, za koju sam rekla da je besmislena i ne pristajem da budeo deo izmišljenih policijskih priča, koje, sad mogu dakažem, servira insepktor Vladimir Laušević, iz samo njemu poznatih razloga“, rekla je starleta.

Mimi je dodala da nema dosije u policiji, niti postoji prijava protiv nje zbog bavljenja prostitucijom, i da su to nesitine, plasirane, uglavnom zbog toga što ona odbija da komunicira sa medijima.

„Napisala sam dve rečenice na svom fejsbuk profilu, a  i te dve rečenice nisu prenete integralno, već su ih preneli proizvoljno“, dodala je Mimi.

Zbog toga mogu da govorim samo dok snima kamera,  jer tad sam sigurna da će biti preneto kako kažem„.

Inače, Mimi Oro je rekla da završava fakultet, uskoro će raditi kao revizor, a ovaj smer je upisala, jer ju je tako savetovao otac.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply