Mirela Lepanović ponizila bivšeg dečka, Milija nahvalila kao mačo muškarca koji je zadovoljava i u krevetu!

TREBA JOJ PRAVI MUŠKARAC Mirela brutalno ponizila muža!

Učesnica „Parova“ Mirela ponovo šokirala.

Mirela Lepanović

Mirela Lepanović, Foto: Youtube

– Ubeđena sam da je to dete iz ljubavi i da će moj Mili biti najbolji tata – izjavila je Mirela.

Mirela je bez pardona ispričala kako jedva čeka bebu sa Milijem, pa je još i dodatno ponizila svog muža Andreja Laharnara.

– Ako se ustanovi da sam trudna abortus ne dolazi u obzir, jer sam protiv abortusa. Dece nije nikada dosta i nema ništa lepše od osećaja kada si majka. Ako mi test pokaže pozitivan rezultat, rodiću dete Miliju. Ubeđena sam da je to dete iz ljubavi i da moj Mili biti najbolji tata. Sa Andrejem sam u dobrim odnosima, ali sam mu u privatnom pozivu juče rekla da nastavi dalje i da mu želim svu sreću ovog sveta – izjavila je Mirela i nastavila da hvali svog rijaliti dečka.
Mirela i Mili

Mirela i Mili, Foto: Printscreen

– Mili jeste zaista poseban. Toliko je pažljiv, pravi kavaljer, nežan, a istovremeno i muškarac koji me je sa svojom iskrenošću oborio s nogu, smisao za humor je taj koji meni mnogo znači. Njegove oči koje me samo pogledaju i ja znam šta misli. Telepatija između nas i hemija je neverovatna. Andrej nema taj zaštitinčki stav do mene i psihički sam ja jača od njega… Slovenci su muškarci koji su papučari, a kod Milija se zna ko nosi pantalone. Volim kad muško dominira, ume da me zavodi i brani kao svoju kraljicu – zaključila je Lapanovićeva.

Kupovina Prodaja

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply