Miroslav Miki Đuričić nastavio sa pretnjama i lomljenjem stvari u Parovima! (SNIMAK)

Parovi: Miki Đuričić ne prestaje sa agresijom – lomi stvari i preti! VIDEO – U rijalitiju šou Parovi, nastavlja se agresivno ponašanje pojedinih učesnika, koji sve više gube kontrolu u pojedinim trenucima.

Miroslav Đuričić pretnje

Parovi: Miki Đuričić ne prestaje sa agresijom – lomi stvari i preti! VIDEO

Tokom jutra Miki Đuričić udario je Brendona u glavu, jer mu je tokom razgovora upao u reč. Poznato je da pčelar iz Kupinova ne može da kontroliše svoje emocije, što je dokazao učešćem i u prethodnom rijalitiju kada je krvnički udario Ivana Gavrilovića, a sada se to nastavlja i u Parovima, gde sve češće možemo da primetimo da je on akter mnogih neprijatnih situacija.

Tim povodom oglasili su se i Brendonovi fanovi saopštenjem koji su postavili ipod videa: „Tokom jutarnjeg programa na TV Happy „Jutarnja kafica“ Miki Đuričić je udario Branislava Radonića Brendona u glavu, jer ga je prekinuo i upao mu u reč. Podsećamo da je pomenuta emisija tog karaktera, da učesnici pričaju sa voditeljkom i međusobno. Isto tako podsećamo da je Miki Đuričić koji je incidentna ličnost u više navarata polomio stvari po vili Parova, uputio najgroznije psovke i pretnje. Takođe podsećamo da je isti pod uslovnom kaznom, a pozivamo tužilaštvo RS da odreaguje kako u ovom tako u svim ostalim slučajevima agresije koju je iskazao Miroslav Miki Đuričić“.

 
Miroslav Đuričić udarao Brendona i pretio mu… by rijalitisrbija


Ružica Veljković pala u nesvest kada je… by rijalitisrbija

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply