Miroslavu Đuričiću se sudi dok je u Parovima!

MOŽDA SE PRESELI U ĆELIJU Mikiju sude dok je u Parovima –  Dok pčelar iz Kupinova Miki Đuričić uživa u rijalitiju „Parovi“, protiv njega se u stvarnom svetu vodi postupak zbog navodne krađe naočara i vrednog nakita od prijateljice kod koje je prespavao.

iki Đuričić

Pčelar pod lupom zakona: Miki Đuričić

Pre nekoliko dana u Policijskoj stanici Stari grad saslušan je i njegov prijatelj Nebojša Bojović kao svedok zato što se nemili događaj odigrao u njegovom stanu.

Naime, poznati zlatar priznao je da je svoj stan u centru grada dao na korišćenje tužilji A. T. i njenom veriniku, a potom i Đuričiću nakon jedne žurke da prespava, kako pijan ne bi vozio kući.

– Nije mi poznato šta su u stan donosili i jedni i drugi. Poznato mi je da je Miki uzeo skupocene naočare od Ane da se posluži, a koliko mi je poznato, on ih je njoj vratio 10 do 15 dana nakon podnošenja prijave policiji. To je sve što imam da izjavim – rekao je Bojović inspektorima koji su ga pozvali kao svedoka, očigledno upućenog u čitavu situaciju.

Nebojša Bojović

Nebojša Bojović

 

Kao što je „Alo!“ već pisao, protiv Mikija je početkom maja ove godine podneta prijava da je iz stana u kojem je prespavao nakon pijanstva ukrao naočare i vredan nakit. Pošto je verenik žene, koju je navodno opljačkao, advokat, protiv Đuričića je istog trenutka napisana prijava i pokrenut postupak. Ukoliko se dokaže da je Miki izvršio ovo delo, njega bi organi reda direktno iz vile „Parova“ mogli da presele u zatvorsku ćeliju.

Iako je olakšavajuća okolnost to što Đuričić nije upao u nečiji stan, već je dobrovoljno pušten da tu prenoći, ovo spada u domen takozvanih drskih krađa, jer je iskoristio gostoprimstvo.

Službena beleška

Službena beleška, Foto: RAS

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply