Muška prostitutka Filip Đukić odlučio da oženi koleginicu Ružicu Veljković!

Ðukić objašnjava zbog čega se zaljubio u Ružicu, s kojom će učestvovati u novom rijalitiju „Maldivi“

Filip Đukić otkrio je za Kurir Stars da će se oženiti devojkom Ružicom Veljković.

Nakon „Parova“ ovaj zaljubljeni par preseliće se u drugi rijaliti televizije Hepi pod nazivom „Maldivi“, koji startuje početkom sledeće nedelje, a po njegovom završetku, Filip planira da zaprosi bivšu „modelsicu“.

– Odlepio sam za Ružicom. Bio sam ispred vile, dva sata sam stajao i hteo sam da je dozivam. Ne primećujem druge devojke, niko me ne zanima osim nje. Počećemo da živimo zajedno i voleo bih da mi bude žena. Ma ženiću se njome! – priča Đukić i objašnjava u kakvom su odnosu bili pre rijalitija:

– Kratko smo bili zajedno. To ne može da se nazove vezom, poljubili smo se samo nekoliko puta. Ona je dobra osoba. Moram da zovem njene roditelje, čuo sam se s Tamarom, Ružicinom sestrom, ali, iskreno, glupo mi je zbog njenih roditelja jer smo vodili ljubav bez prekrivača. Ne znam kako oni reaguju na to, želim s Ružicom da odem kod njih – nastavlja Đukić i priča o njihovom seksu pred kamerama:

Više puta u „Parovima“ imali seks Filip i Ružica

– Taj seks nije trebalo javno da se desi, ali eto, desio se. Koliko znam, prikazano je samo dva puta da smo vodili ljubav, ali bilo je toga mnogo više. Ne želim da pričam o tome, iskreno, baš mi je glupo – kaže Filip, koji jedva čeka da mu devojka izađe iz luksuzne vile.

On kaže da je siguran da Ružica neće pobediti u finalu 28. juna, a smatra da bi prvo mesto mogle da uzmu i Maca Diskrecija ili Jelena Golubović.

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Muška prostitutka Filip Đukić odlučio da oženi koleginicu Ružicu Veljković!”

  1. Sretko kaže:

    Kepec i najveći papučar Filip – FiliPapkooo nije čist. Pa ova ROMKINJA Ruža AJKULA sexa sa svakim, ko ima imalo para! Nema škole, nije perspektiva, pevati nezna, nit nema glasa, koji bre model može biti ova daska?!? A usta joj kao kod AJKULE, može po 5 penisa da istovremeno dudla! NEVASPITANA, nekulturna, drska, primitivna, najveće ZLO od žene!

  2. Sretko kaže:

    FiliPapko nije ni pitao AJKULE da je oženi, ahahaha. ODBILA bi ga jer nikako ne izgleda taj KEPEC a nema ni para. Ona traži bogatog sponzora ali oni nju neče….ne primečuju je!!!!!!

  3. Sretko kaže:

    FiliPapko sa metar i žilet, bez karaktera a vi kao on je model, plačaju ga devojke i žene ahahaha. Istina je, plačaju tom PAPUČARU da ode 5 km od njih, rugobo mala bez karaktera. Ruži AJKULI je marioneta a ona baš LUDO VOLI Igor x-a!!!

Leave a Reply