Na konkurs za ženu Zmaja od Šipova se javilo preko 500 žena udavača!

Odmah po objavljivanju telefona na ekranu, počele su da zovu potencijalne Zmajice. Neke su se hrabro prijavljivale, a neke prijavljuju porodica i prijatelji
zmaj od šipova traži ženu

Počelo je kao dobra i zabavna ideja, a dobilo neverovatne  razmere. Naime, produkcija rijalitija „Parovi“, u nameri da zabavi gledaoce i obraduje Zmaja od Šipova, kojem niko u luksuznoj vili ne želi da bude partner, raspisali su konkurs za Zmajicu – ženu Zmaja.

Odmah po objavljivanju telefona na ekranu, počele su da zovu potencijalne Zmajice. Neke su se hrabro prijavljivale, a neke prijavljuju porodica i prijatelji.

„Zmaj je postao neverovatno popularan, više od 500 poziva potencijalnih patnerki Zmaja od Šipova se javilo“ rekli su iz produkcije.“A, novi vid programa u samom rijalitiju, pokazaće novu atrakciju ovog najgledanijeg zabavno-humorističkog programa na našim prostorima“.

„Sudeći  po telefonskim pozivima, mejlovima koje dobijamo, a videli smo i kad se pojavio na Zemunskoj pijaci, Ilija Grahovac, alijas Zmaj od Šipova, u ovoj, trećoj sezoni programa “Parovi”, potpuno je oduševio gledaoce“, kažu u produkciji.

„Iz tog razloga, rešili smo da napravimo korak,kakav još niko nije i  da započnemo – rijaliti u rijalitiju.

Naime, na konkurs, koji je raspisan, mogu da se javljaju dame koje pristaju da budu partner Zmaju od Šipova i ona koju odabere komisija u luksuznoj vili, ostaće da se takmiči do kraja rijalitija, a možda i odnese nagradu, koja ide do 100.000 evra.

„U luksuznu vilu ulaziće jedna po jedna, a nova zvezda “Parova” biraće sebi partnerku, uz pomoćprodukcije,ali i svojih saboraca, ostalih takmičara“, kažu na Hepi televiziji.

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Na konkurs za ženu Zmaja od Šipova se javilo preko 500 žena udavača!”

 1. Sretko kaže:

  Auuu malo govno primitivno i PATOLOŠKI LAŽOV mali „Zmajić“ može pretiti na daleko. Seljaćino PRIMITIVNA ko tebe zna i to po celom svetu?!? Tebe ni u Bosni neznaju kreten bolesni. Neznaš ni da osvojioš ni jednu ženu papak ružni bezzubi zdeasti. Gastoz je po svemu za tebe dr.prof.akademik i uči od njega… NAUČI MALO ČITAJUĆI DOLE:
  GASTOZ je imao stvarno teško detinjstvo, nije ni imao mogučnosti za školu na žalost. Momak ima tek 23 godine, za sve se izborio potpuno sam bez ičije pomoči i jako je bistar i intelegentan, zna mnogo šta, snalažljiv je, šoumen, zna mnogo toga, novitetan je, ljubazan, poštuje starije, ima veliku dušu i srce, itd, itd. Dečko če zagarantovano uspeti u životu, garantirano! DO POBEDE brateeee jer ljudi te obožavaju!!!
  Ali ove spodobe primitivne, koje samo žderu i vredjaju sve redom uffff…
  Sex Ruže AJKULE pred kamerama i vše miljonskim auditoriumom, svaštaaaa!?!?
  Pa šta više reći…kao i „intelektualka“ debela međedica Golubovićka u prijašnjem rijalitiju! A vi i dalje smatrajte da je Golubovićka pametna i ponos Srbije???? GASTOZA za zeta UVEK ali Golubovićku i Ružu Ajkulu za snaju NIKADA!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply