Nacionalna bruka na Hepi televiziji: Svadja silikonki koja ima najveće silikone u grudima, na nacionalnoj televiziji!

KOLIKO NJIH TI JE PRSKALO TE SILIKONE? Sve snajke ponosne na DUDE: Samo ih mere i upoređuju (VIDEO)

Rijaliti Snajke

Foto: TV Happy pritnscreen

Goga Bombašica i Bujna Joka dominiraju.

Veličina i lepota grudi česta je tema među učesnicama rijalitija „Snajke“, te se može pretpostaviti da ih one smatraju za glavni adut u lovu na mladoženju.

Pravi haos napravila je domaćica iz Orlovata, Jovanka Rakić, koja je, ušavši sinoć u rijalti i stavivši do znanja čime raspolaže i da su grudi njen najveći adut. Bujna Jovanka pohvalila se i mladićem od 28 godina, a na nju je skočila Suzana Perović Blondi, koja se skinula i predložila da mere grudi.

Grudi

Foto: TV Happy printscreen

– Mlađi muškarci će uvek pre mene gledati nego vas mlađe. Ajde, koja sme sa mnom da se meri. Imam 58 godina, a da vidim vaše – smejala se Jovanka ostalim snajkama i odmah stala ispred svih da pokaće atribute. Ostale snajke su poskočile, da pokažu grudi i poređale se jedna pored druge da izmere adute.

Ovo, međutim, nije bio jedini put da se snajke svađaju oko grudi, a sličnu raspravu vodile su i bivša modelsica Ceca Jovanović i novosađanka Dragana Roguljić, koja je zbog oblina dobila i nadimak Gaga Bombašica.

– Koliko njih ti je poprskalo te tvoje male silikone. Oni ne mogu da se mere sa mojim velikim prirodnim grudima – začikivala je Dragana Cecu, a ona je tobože priznala da sa Gagom ne može da se meri, mada joj očito nije bilo pravo, te je nastavila da je podbada. Kako je to izgledalo, pogledajte u snimku:

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply