Najnevaspitaniji, najskandalozniji, najneobrazovaniji, najgori takmičari prelaze u Maldive, počinju u ponedeljak!

Iako se rijaliti „Parovi“ završava u nedelju, većina finalista će biti učesnici novog zabavno-humorističnog programa „Maldivi“, koji će se takođe emitovati na televiziji „Hepi“ i početi već u ponedeljak. S obzirom na to da su ugovore već potpisali Mimi Oro, Ružica Veljković, Filip Đukić, Nenad Marinković Gastoz, Tijana Ajfon i Jelena Golubović očekuje se „vrelo leto“ i sasvim sigurno seks pored bazena.

Ima nekoliko sati da se odmori za nove akcije

Dodatno dobru zabavu obećava to što su svi ovi učesnici već više od sto dana bili zatvoreni, zbog čega im tek predstoje psihološke krize, ali i problem sa apstinencijom. Kako nezvanično saznajemo, nešto kasnije će im se pridružiti Nataša Šavija i Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija koja će im dodatno „zapržiti čorbu“.

Nataša će im se pridružiti

– Čelnici „Hepija“ odlučili su da čitavo leto gledaocima ponude dobru zabavu, pa su ugovore za novi rijaliti ponudili onima koji su se najbolje pokazali u „Parovima“. Iako mnogima od njih nedostaje sloboda, nisu odololeli visokim honorarima, pa su bez puno razmišljanja potpisali ugovore.

Njenim perverzijama nikad kraja: Maca Diskrecija

Osim finalista na egzotičnoj destinaciji, biće još učesnika čija imena produkcija drži u tajnosti, ali se u svakom slučaju gledalo da budu atraktivni za šou – kaže naš izvor blizak čelnicima srećne televizije.

Mimi Oro je spremna

– Šavija je tražila da uđe kasnije, jer je već uveliko ugovorila putovanje sa mamom po Bosni i Hrvatskoj, dok je Maca tražila da se oko svega konsultuje sa svojim menadžerom. Moguće je da će na „Maldive“ ući i neki od kandidata koji nisu uspeli da uđu u „Parove“ – otkriva naš izvor.

Gastoz se i  dalje koleba

Gastoz se i dalje koleba

Novi zabavni program biće koncipiran slično kao i prethodnih godina, postojaće organizovane igrice u bazenu koje će biti takmičarskog tipa dok će ostatak dana provoditi u luksuznom ambijentu svojih vila i na bazenu.

Koliko je u  rijalitiju, znamo  kako diše:  Jelena  Golubović

Koliko je u rijalitiju, znamo kako diše: Jelena Golubović

Manjak garderobe na telu ovih atraktivnih cica svakako će dići gledanost kod pripadnika jačeg pola, naročito što su mnoge od njih već najavile da vole da se kupaju gole i sunčaju u toplesu. Ukoliko se njihove „pretnje“ obistine, „Maldivi“ bi mogli da zasene popularnost „Parova“.

Gledaćemo njihov seks još dugo, dugo…

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Najnevaspitaniji, najskandalozniji, najneobrazovaniji, najgori takmičari prelaze u Maldive, počinju u ponedeljak!”

  1. Sretko kaže:

    Golubovićka krije i stidi se da joj KRISTIJAN Golubović rodjeni brat blizanac! Dakle rodjeni su 1970 godine, tako da Jeca ima 45 godina, kao brat joj blizanac Krile, samo što je on za nijansu „lepši“ ahahahaha!

Leave a Reply