Napad Gastoza na Tijanu Iphone – moja devojka je za tebe bomba!

U naletu svađa pred kamerama, učesnici serijala „Parovi“, zaborave da ih milioni gledaju u svojim domovima, pa svašta izgovore
gastoz napada tijanu

Nenad Marinković Gastoz napao Tijanu Ajfon, jer je pominjala njegovu bivšu ljubav.

U naletu svađa pred kamerama, učesnici serijala „Parovi“, zaborave da ih milioni gledaju u svojim domovima, pa svašta izgovore.

Dok je TIjana prozivala Gastoza, pa u jednom trenutku potkačila i njegovu bivšu devojku Mariju, on je skočio kao oparen i povikao:

„Ne pominji moju devojku, budalo. Ona je za tebe univerzum!“

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Napad Gastoza na Tijanu Iphone – moja devojka je za tebe bomba!”

 1. Sretko kaže:

  GASTOZ burazengijoooo kreši, kreši do jaja i bola. Ti si naaajveći kraaalj i NO 1…DO POBEDE brateeeeeeeee!!!!

 2. Sretko kaže:

  Znači imamo već 3 Roma u Parovima, Toma, Ruža i Igor X. Nadam se da neče do kraja ovi „brazilci“ napuniti vilu?! Kod njih je to običaj, nažalost!

  UPOMOĆ: Ružicina ribica je nezasitna i već diše na škrge. Gladna je i žedna, pomognite joj, treba ona punooooo togaaaa i muškog i ženskog!!!!!!!!
  GASTOZE pomogni Ružici u nevolji, znaš ti to najboljeeee i onda ti do POBEDE!!!

 3. Sretko kaže:

  Eto vam „poštene“ oklagije Ruže. Zar to rade pred kamerama i više mioljonskim avditorijem normalne devojke ili žene, molim vas??? Sve su iste Ruža, Maca, tijana, Nataša…a vi se još čudite zašto ih dr. prof. GASTOZ ne ceni?!? A taj obojeni brazilenjo Toma lažljiva šlihtara, preletać jadnik, koje uvek jede i samo jede a kada ne jede vredja kraljaaaa Gastoza!

Leave a Reply