Nasilnik Mladen Vuletić opisao seksualno iskustvo sa Dalilom Moreno, koju je pretukao u uživo programu na Hepi televiziji, bez posledica!

OPLEO PO BIVŠOJ Mladen pričao kakva je Dalila u krevetu – Mladen Vuletić pričao je pred kamerama o razlozima raskida sa Dalilom Mujić, te otkrio intimne detalje njihove veze.

Dalila Moreno i Mladen Vuletić

Dalila Moreno i Mladen Vuletić, Foto: Instagram/dalila_morenno

Bivši učesnik „Parovi“ sa trenutnim angažmanom u „Snajkama“ Mladen Vuletić opleo je po bivšoj ljubavi Dalili Mujić.

Iako su zajedno proveli nekoliko meseci, Vuletić kaže da je već posle dva dana shvatio da Dalila nije devojka za njega.

– Previše je posesivna i ljubomorna, to sam odmah uvideo. Ona je dobra u krevetu, to stoji – rekao je Mladen, a potom dodao:

– Dalila mene nije mnogo volela, ali sam joj bio slamka spasa jer porodica nije htela da čuje za nju. Moja majka me je molila da je ne dovodim u kuću. Nisam joj bio veran ni jedan posto, i sad mi je žao što je nisam više varao. U njoj postoji đavo – rekao je Mladen.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Nasilnik Mladen Vuletić opisao seksualno iskustvo sa Dalilom Moreno, koju je pretukao u uživo programu na Hepi televiziji, bez posledica!”

  1. Sretko kaže:

    Debeli jadnik bez auta i nasilnik VULETIĆU šta si se ukakio kad te Mirza novi Dalilin sex drug izbacio iz stana u PG ti junačino usrana, koja samo možeš da biješ žene!? U PG nesmiješ, traže te zelenaši kojima duguješ siće a ti iz Zete nemožeš piješke u PG seljačino LAŽOVSKA!

    • Sretko kaže:

      CINKAROŠ Vuletiću, plakao si jer si se ukakio od Mirze i morao si se izvinjavati svakim danom neurotičarki Dalili, zbog Mirze, koji te vuće za uši ko balavca a ti debelo krme drukersko glumiš u Parovima nekog „opasnog mangupa!, haloooo jado jadna!

Leave a Reply