Nataša Šavija, Mimi Oro i Una Grujić se skinule gole da podignu moral košarkašima!

Starlete se skinule da bi „orlovima“ podigle moral u borbi za bronzu na Evropskom prvenstvu

Nije još sve gotovo... Naši reprezentativci se nadaju bronzi
Srbija je još u šoku zbog poraza košarkaša u polufinalu EP od Litvanaca. U nameri da im podignemo moral pred odlučujući meč za bronzanu medalju protiv domaćina Francuza pozvali smo Milicu Živanović, poznatiju kao Mimi Oro, Natašu Šaviju i Unu Grujić.
Bivše učesnice rijalitija, koje su svojim učešćem izazvale simpatije kod mnogih sportista, pronašle su način da im pošalju poruku podrške slikajući se za reprezenatciju, ali bez dresova…

Bez obzira na to što su izgubili priliku da osvoje zlato, one našim košarkašima poručuju da ne tuguju jer su oni šampioni i uspeh ove države.
Da li si razočarana što su naši košarkaši izgubili priliku da se bore za zlatnu medalju?
Nisam jer su oni i dalje naši šampioni. Imamo zlatne sportiste i taj gubitak im ne treba uzimati za zlo. Ja ih podržavam u svakom smislu te reči.

Šta bi učinila da ih oraspoložiš?
Mislim da bi im najpametniji potez bio da su pre svega došli kod Nataše Šavije, Une Grujić i mene na treninge, sigurno bi pokazali bolje rezultate. Sad je kasno, ali biće prilike. Evo, sada ih pozivam na druženje i ubeđena sam da će sledeći put biti prvi.

Izjavljivala si da ne bi oprostila Raduljici?
Upravo tako. On mi je omiljeni. Ovim putem se izvinjavam njegovoj devojci, ali stvarno mi se mnogo sviđa. Jedini problem je njegova brada, ali skratila bih mu je između četiri zida. On će biti moj po svaku cenu. Njega ću lično istrenirati i ima da bude kao nov.

Da li si nekada pratila utakmice?
Košarku pratim odmalena. Često sam išla na utakmice i bodrila ih iz prvih redova. Veliki sam navijač jer su košarkaši zaista posebni. Pošto sam dovoljno visoka, oni mi taman pariraju.

Hoćeš li preduzeti nešto kad se vrate u Beograd?
Naravno, bez veze bi bilo da sedim skrštenih ruku. Prvo ću ih izvesti na splav da se dobro napiju i opuste jer oni i treba da slave jer su uspeh ove države. Kad se zapijemo, jednog po jednog ću skinuti, a kad dođem do Raduljice, biće pakao.

Kako bi oraspoložila naše košarkaše?
Mislila sam da će ih moje skidanje oraspoložiti i da će zbog toga bolje igrati, ali izgleda da je to imalo kontraefekat. Mada, možda se danas dobro pokažu. Očigledno naši sportisti bolje igraju kad sam u izolaciji, tako da je trebalo da uđem u neki rijaliti dok traje prvenstvo. Moje golo telo ih je poremetilo, pa su omanuli. Sad prosto nemam ideju na koji način bih mogla da im dignem moral. Trenutno sam i ja demoralisana.

Koji košarkaš ti je zapao za oko?
Teodosić je najbolji frajer jer ima najlepšu guzu.

Da li su ti košarkaši zanimljiviji od „orlića“?
Pa ja sam mislila da su fudbaleri moja ciljna grupa, ali pošto su sad košarkaši postali aktuelni, malo sam obratila pažnju i otvorile su mi se oči. Ipak, nisu ni oni za bacanje, štaviše! Nikad nisam bila ni sa jednim košarkašem. Moraću jednog da overim da vidim o čemu se tu radi (smeh).

Pošto si se već skinula zbog njih, koji je tvoj sledeći korak?
Htela sam da ih opet nečim motivišem za zlato, ali pošto za to više nema šanse, sve propada. Videćemo, moramo pronaći pravi način.

Kako ćeš fudbalerima objasniti svoje simpatije prema košarkašima?
Moram da probam i košarkaše. Vidim potencijal, ali ako se ne pokažu, vraćam se fudbalerima.

Ko je od košarkaša po tvom ukusu?
Najbolje igra i izgleda Teodosić, mada ima tu još lepih frajera, Raduljica, Bjelica…

Da li si nekad bila na utakmici?
Bila sam na nastupu u Zagrebu, pa sam svratila na utakmicu. S obzirom na to da sam bila jedina među Hrvatima koja je navijala za Srbiju, imala sam dodatni stimulans za navijanje.

Šta bi uradila za njih ako danas osvoje bronzanu medalju?
Želim da nam donesu bronzu, mada smo mi i bez toga njihova podrška. Uputila bi ih na Šaviju, devojka zna s trojkama. Kod nje na nekoliko časova da ih obuči za prvo mesto (smeh).

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.