Nataša Šavija otkrila Ružicinu tajnu: Prostitutka koja naplaćuje 50 evra za sex!

Ružica Veljković i Nataša Šavija ponovo su imale verbalni okršaj u rijalitiju „Parovi“, a sve je počelo kad je bivša modelsica nazvala Novosađanku prostitutkom.

Ružica Veljković

Pošto se Šavija uvredila zbog ovih optužbi, rešila je da uzvrati istom merom, pa je rekla kako zna da se Ružica prostituiše za 50 evra.
Atraktivna Novosađanka se toliko razbesnela, pa je oplela po Ružici i ispričala šta je sve čula o njoj.

– Jedan moj drug, koji drži klub u Beogradu, pričao mi je kako su te pijanu razvlačili i je*ali njegovi drugovi posle fajronta, i to za 50 evra! I posle toga si se uneredila, ajde priznaj ako smeš – rekla je Šavija, a takmičari za stolom bili su zgroženi njenom izjavom. Ružica je insistirala da Nataša kaže o kome priča, ako je istina to što govori.

Vadi priče iz „rukava“

– Ajde, reci ime, reci ime. Ja sam imala muda da kažem ime, a posle sam morala da se izvinim, ali sam bar rekla ime – ponavljala je Ružica, ali Šavija je bila rešena da sačuva taj podatak za sebe.

Kako je svađa pretila da postane zaista nesnosna, produkcija je odlučila da obe pošalje u izolaciju na po sat vremena, zbog čega se Nataša pobunila i pitala voditeljku zbog čega i ona ide u izolaciju. Voditeljka joj je objasnila da je ona učesnik u svađi isto koliko i Ružica, i da zato obe idu u izolaciju.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Nataša Šavija otkrila Ružicinu tajnu: Prostitutka koja naplaćuje 50 evra za sex!”

  1. Sretko kaže:

    Sve što je rekla Šavija 500% je tačno i ISTINA prava! Ružo AJKULA je jeftina sexuljaaaaaaaaa!!!

  2. Sretko kaže:

    BOLESNA i ružna spodoba romkinja RUŽA AJKULA – DASKA, bolesno ljubomorna i posesivna narkomanka i9 alkoholičarka, ni malo vaspitana i glupa, sa 7 razreda osnovne škole i največim ustima Srbije u koja stane čitava lubenica! AJKULA se prostituiše za novac već godinama a proziva (i LAŽE za) ostale devojke!
    A ovaj ljigavi Matori Jovan (potrčko i kerić AJKULE) je zamrzela IGOR X-a zbog svoje LEZBEJSKE ljubavi do Ruže AJKULE a sada mu se šlihta a AJKULA ju daljinski navodi ka IGORU! Matori Jovan potrčko bi život dao za AJKULU a ova spodoba sa največim ustima, vredja ju, viće na nju, itd, itd ali kada izadje iz Parova, neče je ni pozdraviti više! IGOR X je gospodin i ti njega ne zaslužuješ (opalio te par puta u počerku ali je gospodin i ne hvali se), jer si glupa i kuravela a sada razmišljaj čurkooo bolesna sa največim ustima u koja stane 5 penisa!

Leave a Reply