Nataša Šavija veruje da će joj momak oprostiti seks sa Gastozom

Iako romansa između Šavije i Gastoza traje već nekoliko dana, Nataša tvrdi da je dečko i dalje čeka napolju jer imaju „otvorenu“ vezu

Nataša Šavija rasplakala se pre neko veče na žurki. Svi su mislili da je pevačicu „pogodila“ pesma, ali ona je otkrila da je u stvari plakala zbog dečka koji je čeka napolju.

Iako romansa između Šavije i Gastoza traje već nekoliko dana, Nataša tvrdi da je dečko i dalje čeka napolju jer imaju „otvorenu“ vezu.

„Ovde je specifična situacija a on je pun razumevanja. Mislim da ne gleda „Parove“ baš zbog toga. Pričali smo pre nego što sam ušla u vilu i pitala ga šta bi bilo kada bih bila sa nekim unutra. Ne bi mu bilo svejedno, ali bi mi oprostio. Isto kao što bih ja njemu oprostila kada bi bio sa nekom drugom. Imamo takav odnos, pa ne živimo u praistoriji“. rekla je pevačica, a ostali takmičari ostali su u čudu.

„Pa onda tebe ne čeka dečko napolju nego je**č“, dodala je nova ukućanka Caki: „Dečko ti to nikad ne bi oprostio“.

Zatim su pojedini takmičari počeli da ismevaju Gastoza jer je „izvisio“, a kada je Milomir Marić pitao Natašu šta joj je Gastoz ako napolju ima dečka, ona je odgovorila:

„Nenad mi se sviđa, ali ne planiram da budem s njim kad izađemo napolje“

Toma je zaključio da je ovo najveća uvreda koju jedan muškarac može da dobije od žene.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply