Nina Radulović Lečić zahtevala od Branislava Lekića da objasni vaćarenje prostitutke Atine Ferari!

Poznati glumac Branislav Lečić (59) imao je pravu dramu kod kuće kada je njegova supruga Nina (29) videla fotografiju na kojoj mu starleta Atina Ferari (22) sedi u krilu!

On nju oko struka, ona njega blizu prepona

Atina ne prestaje da pravi skandale

Malo je falilo da vašarska plesačica Atina Ferari ugrozi brak voditeljke i glumca, piše Blic.
Ipak, Nina se pokazala kao racionalna i supruga i nije ishitreno reagovala (kako bi mnoge žene uradila) već je zahtevala da joj muž objasni šta to radi sa vašarskom plesačicom koja se na sva usta hvali da je zavela mnoge oženjene poznate muškarce.
Nina nije krila razočaranje.

Atina pokušava da prikrije neprijatnost

– Dotična gospođica me uopšte ne zanima. Ne znam ko je niti čime se bavi. Ne želim da govorim više o dotičnoj – rekla nam je Nina razočarano, nijednom ne izgovorivši Atinino ime.

– Pitala sam ga o čemu se radi i objasnio mi je. Ta fotografija je nastala na snimanju jedne emisije. Poznato je da se osobe raznih profila slikaju s mojim mužem kako bi ostvarile takozvani transfer imidža u javnosti, jer se zna ko je i šta je Leka. Tako se dotična osoba, koja dobro poznaje tehnike transfera, slikala s njim. I to je sve. U potpunosti verujem mom mužu! – rekla je Nina Radulović Lečić.

Nina i Branislav Lečić

Nina i Branislav Lečić

Ima li ova žena imalo obraza?
Iako se javno hvalila da je „lupila mnogo recki sa poznatima“, Atina je ovaj put bila tajanstvena: „Leka i ja se znamo odranije i veoma smo dobri prijatelji. I tu stavljam tačku“.
Za razliku od nje, Branislav Lečić je za Blic izjavio da pojma nema ko je Atina
– Pristajem da se slikam sa svima koji mi priđu. Nisam ni znao ko je ona – izjavio je Leka za „Blic“, a kad smo mu rekli da se Atina hvalila da su bliski, besno je poručio: – Da li stvarno verujete toj osobi? Neću o njoj više da kažem ni reč!
Podsetimo da je Atina Ferari iz rijalitija „Parovi“ izbačena nakon skandalozne izjave na račun preminule devojčice Tijane Jurić. Po izlasku je spopadala „orliće“, ali bezuspešno.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply