Nišlija pretukao ženu jer je želela da gleda rijaliti Parovi!

Niška policija privela je juče Dejana N. (43) zbog sumnje da je pretukao svoju suprugu Natašu N. (49), u njihovom stanu, nakon svađe zbog toga šta će gledati na televiziji.

Prema informacijama do koji je došao Alo!, žena je htela da gleda rijaliti šou „Parovi“, a njen suprug to nije želeo s obzirom na to da je već bilo pola sata nakon ponoći.

Dejan će odgovarati za nasilje u porodici, pošto su lekari u bolnici, u Nišu, Nataši juče konstatovali nekoliko povreda po telu nanetih tupim predmetom.

– Ona je lekarima, ali kasnije i policiji ispričala da je batine dobila od supruga. Objasnila je da je sedela na stolici kada je počela svađa zbog TV-a, s obzirom da je svako želeo da gleda svoju omiljenu emisiju. Besan zbog svega, on joj je izvukao stolicu na kojoj je sedela, a ona je pala na pod i tom prilikom povredila je ruku na koju se dočekala. Međutim, tu nije bio kraj, usledile su batine – objašnjava izvor iz policije.

Posle Natašinog saslušanja policija je privela šest godina mlađeg supruga koji je potvrdio da su se posvađali oko TV-a. Tvrdio je da ju je lepo zamolio da gledaju neku drugu emisiju, ali je ona odbila. Nije znao šta će od besa, pa joj je izvukao stolicu na kojoj je sedela tik ispred televizora, što ga je još više nerviralo.

Pretučena žena je nakon ukazane lekarske pomoći puštena na kućno lečenje.

– Ni u jednom trenutku nije rekla da bi se posle ovoga što joj se dogodilo razišla sa suprugom – dodaje naš sagovornik.

 

Odbila Sigurnu kuću

Nataša M. (49) odbila je odlazak u Sigurnu kuću iako su joj inspektori ponudili.

Rekla je da ne veruje da će ponovo doći do svađe i da je ovo prvi takav incident u njihovom braku.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply