Njen nivo je podzemlje, ona ima đon umesto obraza: Nakon što ju je Aleksandra nazvala čedomorkom, Ljuba brutalno uzvratila ćerki

Izgleda da sam previše davala, pružala i puštala, pa sam došla na ono „dobar i budala“ – rekla je Ljuba Pantović

Nakon što ju je Aleksandra u „Parovima“ izvređala, i između ostalog nazvala i čedomorkom, oglasila se i Ljuba Pantović koja je istom merom uzvratila svojoj ćerki.

Ljuba ističe da je šokirana onim što je Aleksandra izgovorila o njoj.

– Strašno je šta neko zbog toga što je „majka“ mora da podnese. Kako se osećam, mnogi me pitaju. Neka sve majke koje su se žrtvovale za svoju decu, borile se za njih i trpele, pokušaju zamisliti to. Sve će znati kako mogu da se osećam – čemerno! Tužno je sve to, utoliko tužnije jer joj to nije prvi put, tako da nisam iznenađena. Ja sam nju nosila u korpici na treninge, u naručju na putovanja i za ruku kroz život, a ona me nazvala čedomorkom, sra**em, babom, isfrustriranom, neostvarenom i klimakteričnom. Svakom na svoj obraz, a ona izgleda ima đon umesto obraza! Izgleda da sam previše davala, pružala i puštala, pa sam došla na ono „dobar i budala“ – izjavila je Ljuba i dodala da ne želi da se spušta na ćerkin nivo.

– Nema veze, ja ću i dalje ostati na svom nivou koji je nebeski za nju upravo zato što sam ja Ljuba Pantović šampion i neću se spuštati na njen koji je podzemlje. Loše savetnike ima i ljude iz gliba oko sebe, srećno im bilo i daleko im lepa kuća – zaključila je Pantovićeva.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply