Nominacije 24.04.2015: Nominovani su Tijana, Jelena, Lepa, Ivan, Bora, Gastoz, Mimi Oro i Toma Panter

Tijana i Jelena su imale po četiri glasa, pa su ukućani glasali ponovo i izglasali su i obe su imale po šest nominacija
Parovi, foto printskrin

Za izbacivanje iz „Parova“ nominovani  Tijana, Jelena, Lepa, Bora, Gastoz, Toma, Ivan i Mimi Oro! Ukućani su nominovali Tijanu i Jelenu Golubović, dok je publika glasala za Lepu Lukić, Ivana Marinković, Tomu Panters, Boru Draljaču i Gastoz! Gledaoci su najviše nominacija dali Gastozu, a najmanje je dobila Lepa Lukić!
Produkcija je odlučila da nominuje još jednog učesnika i to Mimi Oro!

Tijana i Jelena su imale po četiri glasa, pa su ukućani glasali ponovo i izglasali su i obe su imale po šest nominacija! Tijana je napala Lepu Lukić jer je promenila mišljenje i sada je nominovala nju!

„Sa Tijanom sam najmanje! Jelena je od početka tu! Nisam Jelenu nominovala u prvom krugu jer sam išla linijom manjeg otpora. Nije mi draga Tijana. Ustaje i buni se! To je razlog. Neću da se svetim Jeleni. Ako vi hoćete da nominujem Jelenu ja ću je nominovati i Tijana meni preti. Šta ćeš ti da me srušiš? Misliš da se ja plašim?”, rekla je Lepa.

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Nominacije 24.04.2015: Nominovani su Tijana, Jelena, Lepa, Ivan, Bora, Gastoz, Mimi Oro i Toma Panter”

  1. Sretko kaže:

    Ovo DEBELO i pokvareno ganci svinjće od 70 godina Toma uvek omalovažava kraljaaa GASTOZA da neče ni medju prvih 5-6 ahahaha. A kada če POBEDITI GASTOZ ovaj cigan od Tome ubit če se a i treba da napravi suicid, jer je ZLOBAN, ZAO, POKVAREN, LJIGAV ovaj LIZAŽ guzica!!!!!!!!!!

Leave a Reply