Nove bahanalije u Parovima, uživo pornić na nacionalnoj televiziji!

BAHANALIJE U „PAROVIMA” Tihomir dohvatio grudi, pa ne pušta (FOTO +18)

Svake srede, u vili “Parova” ukućani se zabavljaju uz živu muziku i goste iz spoljnog sveta.

Dalila i Dejan se ližu

Dalila i Dejan se ližu, Foto: tv Happy

Tako je bilo i ovog puta, ali žešće nego do sada! Pojedine ukućanke su se konzumirajući alkohol previše opustile, pa su pokazale svoju perverznu stranu.

Žurka je započeta u dnevnoj sobi, kako to obično biva, a tu su glavne zevzde bile Dalila Mujić i Slađa Petrušić. Plavokosa Hrvatica imala je napad ljubomore kada je njen odskora bračni drug Kem krenuo prisno da igra sa devojkama koje su došle na žurku. Petrušićeva je rešila da mu se osveti, pa je počela više nego prisno da igra sa Goranom Kalebom, cimerom iz vile. Ona je prvo igrala sa Kemom, a onda je pozvala Gorana u „trojku”. Vreli ples utroje izgledao je tako što je Kem hvatao Slađu za grudi, dok je ona mešala na Goranovom međunožju.

Ova scena dopala se Mujićevoj, pa je počela da igra perverzno sa svojim izabranikom Dejanom Dragojevićem. Oni su se prvo strastveno ljubili i lizali jedno drugo po vratu, a onda je i ona vrckala po intimnim delovima njegovog tela.

Najveći šok za gledaoce usledio je kada je žurka uz di-džeja nastavljena kraj bazena. Nekoliko sati posle ponoći, mnogi učesnici rijalitija već su bili prilično pod gasom, pa su izgubili kontrolu nad svojim ponašanjem. Među njima je bila i Anamarija Džambazov, koja se, kao da nije okružena kamerama, oslobodila garderobe od pojasa nagore.
Slađa u klinču sa Kemom i Goranom

Slađa u klinču sa Kemom i Goranom, Foto: tv Happy

Anamarija je u toplesu izazovno plesala, a onda joj je prišao dečko Tihomir Filipović i poigrao se njenim grudima. Dok je ona plesala sva u zanosu, on je držao prste na njenim bradavicama, verovatno sa namerom da umanji golotinju kojom je počastila gledaoce.

Veliku pažnju na žurki privukla je i Miljana Kulić, koja je bila više nego seksi. Otkad je drastično smršala, njoj je samopouzdanje poraslo, pa je na žurki đuskala samo u crnom brushalteru.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply