Novi Parovi počinju večeras, produkcija obećala neviđeni šou!

U nedelju uveče, večeras, u luksuznu vilu useliće se 22 takmičara koja će narednih meseci zabavljati gledaoce i boriti se za prvu nagradu. Produkcija kaže: „Nije samo to…“

Novi Parovi

Pošto je razbila sve tabue i stereotipe, kad su rijaliti programi u pitanju, produkcija ove nacionalne televizije u nedelju će pokazati na šta su sve spremni zarad dobrog rejtinga i pozicioniranja kad je gledanost u pitanju.

Luksuzna vila je, tokom pauze renovirana, mnogi delovi su zamenjeni još lepšim enterijerom, a majstori užurbano glancaju poslednje detalje, jer sve treba da bude spremno u nedelju, za useljenje novih stanara glamuroznog studija.

Prema izvoru iz produkcije, pored pevačica, starleta, raznih zabavljača dugih profesija, učestvovaće i jedan policijski – general!

Ovaj funkcioner policije je u penziji, ali je svojevremeno pomerio mnoge granice kad je u pitanju ponašanje državnih funkcionera u javnosti.

Osim toga što je podržavao rok muziku, smelo u javnosti pokazivao svoje tetovaže, viđen je na raznim koncertima, vozio motore..

„Svi učesnici šou programa Parovi biće poznati u nedelju“, kažu u produkcijji Happy televizije, koja je organizovala najgledaniji rijaliti program na Balkanu.

Na kastingu je bilo više desetina poznatih ličnosti, ali tim bira učesnike upoređujući njihove karaktere, zanimanja, prošlost, povezanost sa drugim učesnicima…

Među imenima učesnika novog serijala Parovi, čiji se početak najavljuje u nedelju pominjali su se: Miloš Bojanić, koji ubeđuje i svoju suprugu da idu zajedno u rijaliti, zatim, Uroš Ćertić sa devojkom, starleta Tijana Ajfon, modelsica i pevačica Ružica Veljković i Nenad Marinković Gastoz, koji su se proslavili u prethodnoj sezoni.

Ono što bi moglo da izazove buru u novoj sezoni, jeste povratak bivših učesnika, koji su izbačeni zbog nasilja: Miki Đuričić, Atina Ferari, Hasan Dudić…

„U toku je finiširanje pregovora sa jednim aktivnim političarem, očekuje se i da se on pojavi u našem rijalitiji“, kažu u produkciji i dodaju da će biti mnogo iznenađenja.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply