Ojdanić Era i Atina se ljubili, Zmaj gledao i ludeo od ljubomore!

Ilija Grahovac, alijas Zmaj od Šipova potpuno je poludeo kad je u rijaliti „Parovi“ ušao Era Ojdanić. On se prvo posvađao sa pevačem, a zatim i sa Macom Diskrecijom.

Zmaj ljubomoran na Eru Ojdani'a

Zmaj od Šipova  je u ovom srpskom pevaču odmah video konkurenciju kod žena, kojima se danima predstavlja kao veliki ljubavnik.
– Čuo Era da je ovde Zmaj od Šipova, svetski čovek, pa je ušao da gradi svoje ime na mom. Jači sam od njega. I imao sam više žena od njega. Šta on hoće? Mrcina seda. On je kao neki je**č – vikao je Zmaj pred ostalim ukućanima.
Era Ojdanić je pevao pesme o Šumadiji, grlio i ljubio Atinu Ferari, koja se uvijala i igrala oko njega.

Era Ojdanić i Atina Ferari

– Misliš li da je merilo što jedna niskomoralna Atina želi da se mazi sa tobom? – opet je vikao ljubomorni Zmaj, jer je Eri većina devojaka poklanjala pažnju.
– To nije nikakvo merilo. Ja i neću da budem ni sa jednom ovde, jer su one niži stalež. Kad bi one moje sa džipovima videle da sam bio sa nekom, okrenule bi mi leđa.
Maca Diskrecija ga je sve vreme provocirala:
– Nikakav ljubavnik nisi. Ero Ojdanić ima stotine žena na raspolaganju, a ti…Ništa. Moraš sam svaku noć.
Zmaj je vikao, vređao Macu, nazivajući je pogrdnim imenima,ali se ona nije dala.
– Nikakav nisi, neće te nijedna žena ovde! Gde je tvoj šou? Samo umeš da se skidaš i pokazuješ polni organ, to je sramota!
– Sa tobom ne bih ni bio – uzvratio je Zmaj, a onda se u čitavu priču umešao Marko Perović.

Zmaj VS Era

– Vidi, jedan je Zmaj, ali ni Era nije bilo ko. Hoće njega žene – podbadao je Zmaja.
– Ma, šta on hoće. Seda mrcina. Njega hoće žene? Ja sam jači od njega. Ja sam za njega svemirski brod. Nek vidi ko će večeras imati više pregleda na jutjubu, pa nek priča nešto. Ja sam najveće ime ovde. Od svih sam vredniji. Nije mene ova kuća uzalud zvala. Oni ne znaju ko je Zmaj od Šipova. Gde je sad otišao Era? Treba da ga izazovem na megdan. Da se skinemo, pa da vidimo ko je jači.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply