Ovo su honorari učesnika Parova, preko 100 000 evra već isplaćeno!

Mira Škorić pristala je da uđe u rijaliti dan pred početak, pa je zato dobila 35.000 evra unapred, a dobijaće i nedeljni honorar od 1.000 evra

Parovi, TV Happy

Vlasnik „Hepi“ televizije Predrag Ranković Peconi na učesnike rijalitija Parovi dao je čak 100.000 evra. Pevačica Mira Škorić pristala je da uđe u „Parove“ dan pred početak, pa je zato dobila 35.000 evra unapred, a dobijaće i nedeljni honorar od 1.000 evra.

Vlasnika „Hepi“ televizije u poslednjem trenutku ispalile su pevačice Zorica Marković, koja je ušla u „Farmu“, i Zorica Brunclik.

„Rivasova je uzel 10.000 evra od „Hepija“ da bi pokrila neke troškove. Na tu cifru je tražila da joj isplaćuju 1.500 evra nedeljno. Nikome nije jasno kako je Ćertić uspeo da „izboksuje“ toliki honorar. Nagađa se da mu je cena naglo skočila jer je u poslednje vreme nerazdvojan sa Jelenom Karleušom – kaže dobro obavešten izvor.

Zorica Marković je otišla na „Farmu“, a trebalo je da sa njom bude i Ekrem Jevrić, međutim, pevač je sa „srećnom“ televizijom potpisao ugovor od 5.000 evra nedeljno, a za prvu nedelju je već dobio novac, piše Informer.

Folker Era Ojdanić će prvih mesec dana uzimati 2.000 evra nedeljno, a Miki Đuričić će dobijati 1.500 evra. Pčelar iz Kupinova nije uspeo da da se dogovori i dobije novac unapred.

Evo koliko su novca dobili još neki učesnici:
Matora, Maca, Miljana Kulić, Marko Perović – 800 €
Saška Karan, Slađana Petrušić, Neven Ciganović – 500 €

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply