Ovo su kandidatkinje za ženu Zmaja od Šipova

Produkcija „Hepi“ televizije raspisala je konkurs za ženu Zmaja od Šipova, a u toku jučerašnjeg dana na kasting se prijavilo oko 1.000 potencijalnih dama. S obzirom na to da se Ilija Grahovac požalio u rijalitiju „Parovi“ da mora naći partnerku, jer u suprotnom od sramote neće moći da se vrati u Banjaluku, čelnici srećne televizije došli su na ideju da mu nađu suprugu.

Ilija Grahovac

Na veliko iznenađenje svih, prijavio se veliki broj dama koje bi očigledno želele da „probaju“ ovu internet zvezdu. One koje organizatori odrede za uži krug, ulaziće u vilu jedna po jedna, a Zmaj će sam sebi odabrati partnerku.

– Zašto da se ne prijavim? Meni je Zmaj odličan, zabavan je i nije takav kakvim ga mnogi smatraju. Pokazaću mu kako da se ponaša, a ako mene izabere da mu budem partnerka, sigurno ćemo osvojiti prvo mesto. Zdravstveni radnik sam, udovica sa Kosova, a živim u Beogradu. Želim da objasnim Zmaju kako da bude kulturan i da mu dam nežnosti koja mu je potrebna – rekla je Dragica, koja se iskreno nada da je ona ta koja će osvojiti srce internet zvezde.
Druga kandidatkinja koja će probati da zavede Zmaja je Slađana Bogić, koja je inače pravnik i rođena je 1979. godine. Glavni adut za Zmaja joj je šarm.
– Razvedena sam i imam sina od 10 godina, kojeg će mi čuvati bivši muž ukoliko uđem u „Parove“.

Za potencijalnu gospođu Grahovac prijavilo se preko 1.000 žena, a u vilu će ulazit jedna po jedna

Za potencijalnu gospođu Grahovac prijavilo se preko 1.000 žena, a u vilu će ulazit jedna po jedna

Treća koja je ušla u najuži krug je Branka Kovačević, koja radi kao trgovac i živi u Beogradu sa sestrom i ćerkom od 17 godina. Rođena je 1963. godine i razvedena je već nekoliko godina.

– Spremna sam da odmah, prvo veče, imam intimne odnose sa Zmajem – rekla je Branka i dodala da je ćerka podržava, jer želi da mama nađe emotivnog partnera. Rado bih išla u Šipovo ako bi mladoženja to hteo.
Četvrta, ali i najmlađa prijavljena je Marija Barać iz Batajnice. Ima 23 godine, završila je srednju pravno-birotehničku.
– Sviđa mi se Zmaj, jer je čovek iz naroda.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Ovo su kandidatkinje za ženu Zmaja od Šipova”

 1. Sretko kaže:

  Kako samo patološki LAŽE ovaj primitivac seljački Ilija od Šipova! Pa gde je on to bio u životu? Ovaj retard glupi nezna nit može ni jednu ženu osvojiti, pa on bi ga iz prve „uštekao“!!! A čim koja žena vikne na njega, ukaki se ko grlica!!! To „uštekivanje-SEX“ ima samo kod njega u štali, jer sa kozama, ovcama, kravama i kokoškama ne treba pričati. Uhvati i ušteka on samo jadnim životinjama!!!! Čuj još se hvali da je PRAVNIK ahahahaha. Ima 3 razreda osnovne i 5 odmora konjina glupa!!!! SRAMOTA šta naša deca moraju da slušaju, IZBACITE GA ODMAH!!!!!!!!!!

 2. Sretko kaže:

  Šta se ovaj brđanin Ilija duva ovde? SELJAČINA primitivna hvali se da je najjaći, najpopularniji, najbolje sexa na svetu, niko iznad mene, itd, itd ahahaha. Pa taj konj Zmaj od Šipuga je neandertalac, najprimitivnije stvorenje i glupan, koji okreče samo skromnih 5 reći i to se dere po 2 sata i ubija u pojam ljude tamo a i preko tv-a!!! Pa on je imao odnose jedino sa svojim životinjama u štali, jer nezna ni jednu ženu osvojiti!!! LAŽE sve šta zine, te je pravnik, te to i ono, najjbolje bikove ima a pobjedjuju ga redovno. Izgleda još stariji neandertalac bolesni, vrati se u svoja brda konjinu glupa!

Leave a Reply