Oženjeni političar, momak Tijane Ajfon, priprema joj pobedu, prenela joj Mimi Oro!

Informacije iz spoljnjeg sveta – TIJANA AJFON DOBILA INFORMACIJE: Političar poručuje da te čeka i organizuje glasanje!

Milica Živanović ušla u vilu „Parova“ i krišom prenela informaciju iz spoljnog sveta Tijani Ajfon.
U prethodnim „Parovima“ družile su se intenzivno, a zatim su, po izlasku, Mimi Oro i Tijana Ajfon nastavile da uživaju u zajedničkim izlascima,u kojima su se još bolje upoznale u zajedničkom društvu.

Pošto je gostovala u emisiji „Upoznajte Parove“, Mimi Oro je ušla u vilu,među takmičare, koji su joj se veoma obradovali, posebnoTijana Ajfon.

Mimi Oro je, uspela tom prilikom, dok su svi igrali i veselili se, jer je u vilu došao i Nemanja Nikolić, da prenese Tijani poruku iz spoljnjeg sveta.

„Poručuje ti da je sve u redu, ništa ti ne zamera i organizovaće ti glasanje“, šapnula je Mimi Tijani, posle čega je Ajfonka poskočila od sreće i bila vesela čitavo veče.

Svi su primetili da se Tijana Ajfon naglo oraspoložila posle pozdravljanja sa Mimi Oro, pa su pretpostavili da joj je starleta, koja je nedavno platila da diplomira na privatnom Ekonomskom fakultetu, nešto prenela.

„Hvala mnogo produkciji Hepi televizije, što je dozvolila da Mimi dođe u vilu“, više puta je rekla Tijana Ajfon.

Mimi Oro se pojavila vidno mršavija, u crvenoj haljini, koja je više otkrivala nego što je skrivala, čime je
mamila poglede, kako muškaraca, tako i žena.

Kasnije, kad su gosti otišli, Tijana se poverila Ružici da je „napolju sve u redu i da političar organizuje glasove“.

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Oženjeni političar, momak Tijane Ajfon, priprema joj pobedu, prenela joj Mimi Oro!”

  1. transparentno kaže:

    Ha,ha,ha..Kad bi Ajfonka pobedila,pobedila bi ona najgora fela zena u Sbrbiji a poruka bi bila..nadjite da vas opremi neki politicar,onda udjite u rijaliti i on ce vam preko stranackih struktura obezbediti pobedu u rijalitiju!To bi bio vrh cinizma i podmetanja gledaocima!Ponizili bi ih..za sve pare!Znacilo bi da je ono cime se bavi ova devojka,najisplatviji posao u Srbiji!A da li je!Videcemo,da li ce da pobedi ta ista Ajfonka i koliko ce ta,moralna gromada,od politicara da se otvori..

Leave a Reply