Parovi 6 – učesnici Parova, koji počinju na TV Hepiju u subotu 16.09.2017.

NJEGA SE SVI PLAŠE! Izbacili su ga sa „Farme“, pobedio je u „Dvoru“, a sada ulazi u „Parove“ da svima pokaže ko je BROJ JEDAN! (VIDEO)Spisak potencijalnih učesnika je veoma zanimljiv, i neka od imena će sigurno predstavljati veliko iznenađenjeParovi

Printskrin: TV Hepi

U subotu, 16. septembra počinje nova sezona „Parova“, a lista potencijalnih učesnika je veoma zanimljiva, ipak, izdvaja se jedno ime a to je reper Ivan Ivanović Đus koji je poznat po tome da nema dlake na jeziku i da se ne plaši obračuna sa bilo kim.

Da podsetimo, Đus ima burnu rijaliti karijeru – 2010. je izbačen sa „Farme“ jer je, kako je tada navedeno, maltretirao Miloša Bojanića koji je kasnije trijumfovao u ovom rijalitiju.

Snimci njegovih svađa sa Bojanićem se i dalje prepričavaju:

Naredne godine se pojavio u „Dvoru“ i pobedio, i posle toga reper je izjavio da ga rijalitiji više ne zanimaju.

Međutim, kako se priča, Ivanović se predomislio i prihvatio je ponudu produkcije da uđe u „Parove“ i već je spremio taktiku za pobedu i spreman je na sve da bi trijumfovao.

A to znači da su rasprave i žestoke svađe zagarantovane jer Đus neće nikome ostati dužan…

Ali, ni ostatak spiska takmičara nije ništa manje zanimljiv.

Osim Zmaja od Šipova i Miljane Kulić koji su već potvrdili učešće, spekuliše se da će se tu naći i brojni provereni igrači – Marko Perović, Milutin Radosavljević Mili i Mladen Vuletić su skoro sigurni, a očekuje se i povratak Jovane Tomić Matore…

Govorka se da u rijaliti ulaze i Zorica Marković i Bora Drljača, možda i Lepa Lukić.

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Kupovina Prodaja

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply