Parovi nisu počeli, Miljana Kulić i Vesna Rivas već otpočele rat!

Burno pred useljenje: Vesna Rivas i Miljana Kulić zaratile pre ulaska u Parove – Parovi počinju u nedelju, a učesnici već sada počinju da ratuju, što najavljuje veoma buran boravak u vili.

Burno pred useljenje: Vesna Rivas i Miljana Kulić zaratile pre ulaska u Parove Foto: Youtube screenshot


Vesna Rivas bi u nedelju trebalo da u vili Parova uđe zajedno sa sinom Petrom. A već je uspela da se posvađa sa jednom od budućih ukućanki Miljanom Kulić. Naime, Vesna je objavila na svom fejsbuku da joj je Miljana tražila pozajmicu od 500. evra.

„Nažalost, malopre sam morala da blokiram ovde na FB-u gospodjicu Miljanu Kulic. Neumesni komentari na račun i mene i mog sina su razlog. Sta bi Milji da nas vredja,ne znam ali cu vam sad nesto ispričati,a svedoci će biti imenovani. Pre neki dan zvoni meni viber,pogledam ekran,piše Miljana Kulic. Javim se kad ona u jednom dahu “ Vesna,rekla mi direktorka Aleksandra??? Da ti imaš pare pa da mi pozajmis 500 eu da kupim garderobu i spremim se za Parove“..reko Miljo na banci su mi pare i ne mogu dići iz određenih razloga…Razmišljam,otkud da spominje direktorku,nazovem istu kad žena u šoku. U petak mi u TV, Era i ja i bas kod direktorke,kad zvoni Eri viber i opet Miljana. Čujemo Eru kako priča “ Miljo kupili smo nov auto,nisam pri kesu“, direktorka i ja u šoku… Kasnije u restoranu Era,ja i moja prijateljica Branka,opet zove Miljana i traži Eri pare…prekjuče,čujem se ja sa Jelenom Petković, pričamo o njenoj trudnoći i kako joj je kad ona se seti u sred naše priče i kaže mi “ zamisli ko me zvao,Miljana, i traži mi pare, otkud se mene setila šta misliš Vesna,kaže da joj je direktorka Aleksandra rekla da me zove…a ja u vrisak od smeha i ahahaha… Jelena zbunjena što se smejem i ja joj prepricam moje i Erino iskustvo…ko zna koga je ona još zvala kad je do Jelene stigla,žena na trudnickom bolovanju…i večeras,na najavu da moj sin ulazi u rijaliti ona napisa “ ih bas si mi ti za rijaliti,mali seljacic“ a ti Vesna,dosadila si i Bogu i narodu…ja obrišem,ona opet napiše i ja je blokiram…ja dosadila,a to sto sam ih pokrivala dok su ona i slični njoj prespavali rijaliti,kupali se,stondirali itd.ja sam pričala i pričala i za te lezilebovice, umesto da kaže hvala ona kaže dosadila si…pa kako me ću u snu…more sikter sa moje stranice…papa djenja…i da su pametni ovi iz produkcije da uvedu u Parove ovu malu Bombasicu Draganu,ona je Miljani slična samo mnogo vedrija i da bude za šou vrh…eto dragi moji šta sve biva pred rijaliti…“ – bila je opširna u svom izlaganju Rivasova.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply