Parovi produženi za još nedelju dana, finale možda 15. jula 2016!

Ovo niko nije očekivao – PAROVI JOŠ NEDELJU DANA: Učesnici vrištali od sreće!

Parovi produžetak novo finale

Oni žele da ostanu unutra! Kad je voditeljka Bojana Ristivojević saopštila odluku produkcije da će šou program „Parovi“ trajati još nedelju dana, na trenutak su svi pomislili da je reč o šali.
– Zbog velike gledanosti i masovnog javljanja gledalaca koji mole da se još „druže“ sa vama, produkcija je donela odluku da „Parovi“ traju još nedelju dana – rekla je voditeljka.- Finale će biti sledećeg petka, 15.jula. Tad je u vili nastalo opšte oduševljenje! Pojedini takmičari nisu krili radost zbog ovakve odluke produkcije Hepi televizije i rekli da iskreno žele da ostanu još u rijalitiju..Prvi je sa stolice skočio da pozdravi odluku produkcije Marko Perović, za njim Mladen Vuletić, pa Dalila Mujović, zatim Anđela Lakićević…Ostanku u vili čini se, najviše se radovala Vesna Rivas, a ni Ružici nije bilo krivo što će ostati da gleda Zoricu i Gastoza kako se ljube jos nedelju dana.

– Bravo! – vikao je Marko Perović.

– Tek će sad maske da padnu! Da vidimo ko je najizdržljiviji! I ko treba da ode u finale! Pripremili smo još afera za otkrivanje. Idemoo!

-Ovo je dramaturgija! – vikala je Vesna Rivas.

– Sad ćemo da vidimo ko su igrači, a ko cvili da ode kući.

– Mora da smo mnogo gledani, kad ćemo još trajati – rekla je Dalila Mujić.

– Mada bi bilo dobro da izbace Gastoza i Zoricu.

Bilo je gotovo neverovatno i potpuno neočekivano da oni koji su mesecima pod kamerama i dalje žele da borave u zatvorenom prostoru.

Bilo je i onih koji su se pobunili, ali su bili nadglasani od ostalih učesnika, spremnih da pobede rekorde i slome granice izdržljivosti. Hepi televizija očigledno je spremna da „Parovi“ još traju, a da igra produkcije sa učesnicima nema kraja.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply