Parovi Uživo TV 24 sata – TV Happy

Parovi Uživo gledanje TV Hepi – 24 sata bez prestanka rijaliti šou Parovi uzivo 2019. Parovi 7 Novajlije
Učitavanje plejera traje oko 10-15 sekunde, molim vas da malo sačekate. Dailymotion Parovi, Novajlije Youtube Parovi, Aliez Parovi, gledanje uživo online Hepi televizije i strima 1 i 2

Important notification about copyright: All video’s in site are embed from Youtube, from official Youtube Parovi canal. Because, video in Youtube is legally posted, and open to be embed in external sites, this site only embed that official video with all Youtube rights to do that.

Ukoliko se TV Parovi uživo – Parovi uživo plejer ne učita odmah i dobijete poruku o grešci, kliknite na sledeće dugme kako bi osvežili stranu (ispod se nalazi Youtube plejer, za gledanje 24h dnevno Parova):

 

TV Happy uživo | TV Happy na internetu | TV Happy besplatno na www.Parovi.org


Youtube prvi plejer (klik na play dugme) – UVEK RADI:

Ukoliko se TV Parovi uživo – plejer ne učita odmah i dobijete poruku o grešci, kliknite na sledeće dugme kako bi osvežili stranu (ispod se nalazi Youtube plejer, za gledanje 24h dnevno Parova):

 

PAROVI UŽIVO plejer koji radi >>> PAROVI UZIVO


Kuca – Vila Maldivi – Snajke šou – Rijaliti Parovi TV Uzivo


Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Hotel Maldivi – Parovi uživo druga kamera /

Uskoro počinje novi rijaliti takođe na Hepi televiziji sa nazivom Gradski Seljaci. Sve informacije i uživo Gradski Seljaci rijaliti će te gledati kod nas na sajtu, kada bude počelo emitovanje.
SNAJKE – PAROVI – UZIVO 24h – Tv Happy 2018 – LIVE

TV Happy uživo – Hepi TV na internetu

Ukoliko Maldive i Parove želite da pratite iz dijaspore i ne otvara vam se signal u plejeru, pročitajte ispod kako da rešite problem.

REZERVNI LINK:

UKOLIKO SE U PLEJERIMA NE UČITA LIVE PROGRAM, GLEDAJTE HAPPY TV KLIKOM OVDE: PAROVI 2018 UŽIVO

VLC PLEJER

Detaljno uputstvo, sa slikama, kako instalirati VLC plejer se nalazi na ovoj stranici: UPUTSTVO VLC PLEJER INSTALACIJA

Uputstvo za gledanje Maldiva i Parova iz inostranstva, kada piše da je za vašu zemlju blokirano gledanje:
– Ukoliko koristite Mozzilla Firefox browser morate instalirati addon „proxtube“. Kako to uraditi? Pritisnuti Ctrl+Shift+A, zatim gore desno u polju za pretragu gde pise „Search all add-ons“ ukucati proxtube i pritisnuti Enter, zatim kada se pronadje kliknuti na INSTALL i to je to. Ako vas nakon toga pita da još nešto instalirate sve odbijte, idite na Cancel. Restartujte Firefox i time je proces završen. Crvena ikonica će biti učitana u browseru gore desno, tada je uključen dodatak za gledanje iz inostranstva.
– Ako koristite Google Chrome onda morate instalirati ekstenziju Hola proxy. Kako se to radi? Posetiti ovaj link, klik na: Google dodaci, pa na stranici koja se otvori gore levo u polju za pretragu ukucati Hola proxy pa pritisnuti Enter. Zatim kliknuti desno od Hola better internet na ADD TO CHROME, i kada se otvori novi prozorcic kliknuti na ADD ili DODAJ. Još treba restartovati browser i time je proces završen, sada se može gledati uživo live signal iz rijalitija Maldivi – neki od plejera iznad ovog teksta.

Milomir Marić Parovi uživo sa popovima

Glavni o odgovorni urednik Hepi televizije Milomir Marić je najavio da će rijaliti Parovi uživo trajati najmanje 5 godina! Sa takmičarima Parova su potpisani ugovori o stalnom zaposlanje, uplaćuje im se penziono i socijalno. Smanjena je upotreba alkohola pa nema više eksplicitnih scena nasilja i seksa, sve je poidređeno tome da se parovi nasilno ne ukinu zbog nasilja, već da traju neograničeno dugo. Zahvlajujući takvoj koncepciji Milomir Marić nastoji da očuva Parove i u budućnosti. Izvesno je da samo primerenim programom će se moći opstati i tokom dana. REM agencijaje najavila da će pomno pratiti i beležiti svaki ekces koji se desi kako bi zabranili emitovanje prostakluka u dbevnim terminima. A najava je da, ako se prekrše pravila, da će se program emitovati isključivo u noćnim terminima!

Posle toga, uživajte u Parovima na www.Parovi.org sajtu.

Parovi uzivo

Maldive i Parove uživo IZ INOSTRANSTVA gledajte na ovom linku : UŽIVO PAROVI DIJASPORA

Besplatno gledanje rijalitija na televiziji Hepi. Happy tv online gledanje, uživo iz kuće Parova i Meldiva 2018!
Letnji Kamp – Maldivi Hotel uživo – Happy TV – 24 sata uživo – Maldivi 2018 – Online iz celog sveta.