Pljuvačina polusveta, bivših učesnika Parova Zmaja od Šipova, Vesne Rivas i Gastoza!

MAJ IZVREĐAO RIVASOVU I GASTTOZZA: Vesna uzvratila DUPLOM MEROM!

Bivši učesnik četvrte sezone najgledanijeg rijalitija „Parovi„, Ilija Grahovac poznatiji kao Zmaj od Šipova održao je govor na jednom zboru gde je izvređao takođe bivšu stanarku najpopularnije vile na Balkanu Vesnu Pajić Rivas.

Vesni se nije ni malo dopao njegov govor, u kome je nazivana raznim pogrdnim imenima od strane Ilije, pa je ona odlučila da mu odgovri.

Pored nje, Zmaj se u govoru dotakao i Nenada Marinkovića Gasttozza koga je takođe počeo da vređa, ali u trenutku vređanja Nenada i Vesne, prisutni su mu zviždali i otimali mikrofon.

Evo kako je vesna odgovorila Iliji Grahovcu:

Dakle, i definitivno Zmaj je đubre neopevano… Ode na Kočića zbor i tamo pljuje po nama… ali i kada je po meni pljuvao a i po Gastozu narod ga je izviždao i oteli mu mikrofon… Ovaj Goci koga tako svojata ne bi nikad bio pozvan na Tv Happy da ja nisam tražila preko Jelene Petković da uzme kontakt od Ćane i pozove ga u emisiju. Đubre Zmaj ga ni spomenuo a kamoli se setio da pozove… Goci je sa Žarom bezbroj puta gostovao u mojim etno emisijama i zato sam ga zvala i ovde, da se čuje malo bar Krajiške muzike… i lepo mi je uzvratio…  hvala… pa Zmaj ni majku ne zove, a ne druge… psi laju, karavani prolaze – napisala je Vesna na svome Fejsbuk profilu.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply