Pobednica rijalitija Parovi 9 imala težak i buran život, očuh je silovao, sestru joj ubio ljubavnik a smirila se u manastiru!

OSVOJILA 20.000 EVRA I KRUNU Evo ko je pobedio u finalu „Parova“! Život poput horor filma: „Mir sam pronašla u manastiru“
Foto: screenshot tv happy / screenshot

Sinoć je završena deveta sezona rijalitija „Parovi“, a pobedu je odnela Nataša Pajović.

Parovi, finale - Nataša Pajović Foto: screenshot tv happy / screenshot
Parovi, finale – Nataša Pajović

Nataša Pajović osvojila je 20.000 evra i krunu, a poslednji u borbi za nagradu sa njom je ostao Ivan Marinković, koji je rekao da nije razočaran zbog drugog mesta.

– Ja sam svoju pobedu dobio, biću voditelj – rekao je Marinković.

Nataša Pajović se prilikom ulaska u rijaliti predstavila kao fakultetski obrazovana, te je u više navrata istakla kako je završila Pravni fakultet. Njena učešća u više sezona „Parova“ obeležile su ljubavne romanse, ali i dramatične svađe i raskidi.

Parovi, finale - Nataša Pajović Foto: screenshot tv happy / screenshot
Parovi, finale – Nataša Pajović

Ono o čemu se pisalo i o čemu je Pajovićeva nerado govorila je njena porodična drama. Učesnica rijalitija priznala je da je odrasla sa majkom i bratom, otac joj je rano umro, a onda je doživela pravi pakao kada je, kako tvrdi, očuh pokušao da je siluje.

– Odrasla sam sa starijom sestrom i sa majkom. Mama mi je sa 10 godina rekla da mi je otac umro, imao je izliv krvi na mozak. Ostala je udovica sa 24 godine, otac je imao 44. Moja majka ne priča mnogo o njemu jer ju je to jako bolelo. Preudala se kada sam ja imala 15 godina. Mama je posle zatrudnela, ja sam bila presrećna jer mi je uvek želja bila da imam mlađeg brata. Inače, moj bivši očuh sve vreme izlazi i ulazi u zatvor. On je 2012. pokušao ubistvo moje majke i mog brata, njegovog sina – rekla je Nataša svojevremeno, prenosi „Srbija Danas“, pa dodala:

– Sve je bilo okej, mi nismo znali šta se dešava. Ja godinu dana nisam bila kod kuće. Imala sam stresnu situaciju, taj čovek Radiša, on je lečeni alkoholičar. On moje drugarice nije gledao kao drugarice, a ni mene kao ćerku. Oko tri noću sam spavala, on je ušao u krevet i pokušao silovanje, ali nije uspeo. On je rekao da lažem, ali policija je poverovala njemu. Ja sam se pokupila i otišla, a majka je ostala sa njim. Mir sam pronalazila samo u manastirima, vera mi je pomogla. Svaki mogući post postim. Moj brat ni sa kim nije pričao, kada sam diplomirala pričala sam sa njim korak po korak. Sada ima 17 godina, jako mi je bilo teško da dođem ovde i da ga ostavim. Ne znam šta je taj čovek (otac) pokušao da uradi, ali mislim da je on kriv za to. Jedina ja ne želim da ga držim u kući, jedina se nadam da može da ozdravi.

Nataša je jednom prilikom ispričala i da je njenu sestru Draganu ubio ljubavnik.

– Sestra Dragana je završavala srpski jezik i knjiženost, bila je apsolvent, ostao joj je jedan ispit i radila je u jednom kafiću. Veče pre nego što je ubijena mi je poslala poruku: ‘Ne brini se, seko, otarasila sam se budale. Otišao je za Nemačku’. Znali smo da je ona u vezi sa kim ne treba da bude, to je čovek koji je bio opsednut njom – ispričala je po ulasku u osmu sezonu „Parova“ Nataša.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.